26.4. Luontotoimintaa Lähteellä
12:00 - 14:00
torstai 26.04.2018

Haluatko nauttia lähiluonnosta hyvässä seurassa, oppia kädentaitoja tai opettaa taitosi muille? Tule mukaan Luontotoimintaan Lapinlahden Lähteelle torstaisin klo 12-14. Ohjelmassa toimintaa Lapinlahden puistoalueella ja luontoaiheisia työpajoja. Tapaamisissa kahvitarjoilu.

Vuoden ensimmäinen tapaamiskerralla suunnittelimme yhdessä kevään ohjelman. Jos mielessäsi on jotain mitä toivoisit Luontotoiminnan ohjelmaan tai haluaisit tulla jakamaan oman luontoon liittyvän kädentaitosi, tule mukaan tai laita ideasi tänne tapahtuman seinälle!

Luontotoiminta on kaikille avointa ja maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Ryhmän kokoontumispaikka on Lapinlahden päärakennuksen etupihan portilla klo 12. Mukaan voi tulla myöhemminkin, jolloin voi soittaa numeroon 040-5509069.

Tervetuloa mukaan!

Kevään 2018 ohjelma (muutokset mahdollisia)

1.2. Neulomista yhdessä
Tule tekemää omaa keskeneräistä käsityötä, neulo tilkku osaksi yhteistä torkkupeittoa tai tule opettelemaan villasukkien neulomista. Paikalla puikkoja, lankaa ja opastusta.

8.2. Ystävänpäivä-askartelua
Tehdään sydänorigameja. Paikalla origamipaperia ja opastusta. Tällä kerralla voi myös tulla jatkamaan edellisellä viikolla aloitettua neulomistyötä.

15.2. Mäenlaskua säävarauksella
Lasketaan mäkeä Lapinlahden puistoalueella. Ota mukaan oma pulkka, liukuri tms. Jos maassa ei ole lunta, luvassa muuta korvaavaa ohjelmaa.

22.2. Naamiotyöpaja
Tehdään itselle naamio samana iltana järjestettävää Salaisuuksien Venetsia tapahtumaa varten. Paikalla materiaaleja ja opastusta.

1.3. Lintujen talviruokinta
Tutustutaan lintujen talviruokintaan Lapinlahden viljelypalstojen tuntumassa.

8.3. Huovutus
Tehdään värikkäitä pääsiäismunia styrox-munien
päälle neulahuovuttamalla.

15.3. Rairuohon istutus ja taimien esikasvatus
Istutetaan rairuohoa, vehnää ja kauraa pääsiäistä varten. Samalla voi istuttaa myös tomaatin ja paprikan siemeniä. Paikalla multaa, siemeniä ja juomatölkkejä istutuspurkeiksi. Voi myös tuoda oman istutuspurkin.

22.3. Virpomisoksat ja pääsiäisaskartelua
Tehdään virpomisoksia ja muita pääsiäiskoristeita. Paikalla oksia ja askartelutarvikkeita.

29.3. Luonnon kevätseuranta
5.4. Kävelyretki
12.4. Hunajahuulirasvatyöpaja
19.4. Luonnon kevätseurantaa
26.4. Kesän toiminnan ideointia

Osoite:
Lapinlahdenpolku 8, Helsinki

Yhteys:
Laura Kontiala
040-550 9069
laura.kontiala@lapinlahdenlahde.fi

Tapahtuman toteuttaa Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n hanke WE POP UP -Osallisuutta kulttuuri- ja luontotapahtumista kaikille. Hanketta rahoittaa STEA.