15.3.Kohtaaminen kohtaamattomuus -keskustelutilaisuus
17:00 - 19:00
torstai 15.03.2018

Kohtaaminen kohtaamattomuus -keskustelutilaisuus torstaina 15.3.2018, klo 17-19, Lapinalahden Lähteen auditorio

 

Mikä on kohtaamisen merkitys hoitoprosessissa mielenterveyspalveluissa? Tai mitkä ovat seuraukset jos kohtaaminen epäonnistuu? Miten tämä vaikuttaa kuntoutumiseen ja omanarvontuntoon?

Ottavatko korkeassa asemassa olevat terveydenhuollon työntekijät huomioon päätöstensä vaikutukset kohtaamiseen ja mielenterveyskuntoutujien arkeen?

 

Keskustelijoina ovat HUS Hyvinkään sairaalan Psykiatrian tulosyksikön johtaja ylilääkäri Eila Sailas, Helsingin kaupungin psykiatrian ja päihdepalvelujen johtaja Mikko Tamminen, kokemusasiantuntija Maarit ja taiteilija/kokemusasiantuntija Satu Mäkinen.

 

Keskustelutilaisuus on osa Lapinlahden Venetsia-talossa järjestettävää Satu Mäkisen valokuvanäyttelyä Diagnosoitu: Samanlainen, Erilainen.

Mäkisen näyttely on esillä maaliskuun ajan ja se on osa Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n We Pop-Up-hankkeen uutta Avoin tila näyttelytoimintaa. Näyttelytoiminnalla halumme tuoda esiin erilaisten tekijöiden taidetta mielen hyvinvoinnin, mielenterveyden ja taiteen hyvinvointivaikutusten teemoista. Näyttely on myös osa Mielenterveys yhdistys Helmi ry:n 35-vuotisjuhlavuotta.

 

Lisätietoja:

Satu Mäkinen, Diagnosoitu: Samanlainen, Erilainen

www.facebook.com/events/548865402137883

 

WE POP UP -osallisuutta kulttuuri- ja luontotapahtumista kaikille Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry.

http://www.prolapinlahtiry.fi/