Galleria Lapinlahti

Galleria Lapinlahden tekniset tiedot

Galleria Lapinlahden sisäänkäynti kulkee Kahvila Lähteen kautta. Toisessa kerroksessa sijaitsevassa Galleriassa on neljä huonetta, (32m², 19m², 30m² ja 50m², yht. yhteensä n.130m²), sekä pienempi projektitila (n.5m²). Huomioi, että teoskuljetukset galleriaan voivat olla isoille ja/tai painaville teoksille haastavat. Varmista sisääntulon mitat ja kääntökulmat paikan päältä, tai ota yhteys (info(at)gallerialapinlahti.com.

Katossa on luonnonvalo-loisteputket, sekä led-kohdevalot. Osan huoneista voi pimentää esim. videoteoksia varten. Osassa gallerian tiloja on ripustuskiskot, ja osittain teoksia voi kiinnittää suoraan seinään Museoviraston ohjeiden mukaisesti. Galleriassa on valvontalaitteisto.
Galleria Lapinlahti facebookissa. Galleria Lapinlahden osoite on Lapinlahdentie 1, 2.krs, 00180 Helsinki.

Galleria Lapinlahti on avoinna ti-pe klo 12-18, la-su klo 12-17.

Pohjapiirros
Gallerian logo

 

TIETOSUOJA-ASETUS

25.5.2018 otetaan käyttöön EU:n tietosuoja-asetus (GDPR), joka auttaa käyttäjiä suojelemaan kerättyä dataa paremmin. Taiteilijakollektiivi Kunst ja Galleria Lapinlahti ylläpitää postituslistaa. Kutsuvierasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään Taiteilijakollektiivi Kunstin ja Galleria Lapinlahden tapahtumista tiedottamiseen. Rekisteröimme käyttäjästä vain ne tiedot, jotka kutsuvieras on itse ilmoittanut postituslistalle liittyessään. Taiteilijakollektiivi Kunst ja Galleria Lapinlahti käsittelee kaikkia yhteystietoja luottamuksellisesti eikä jaa tietoja kolmansille osapuolille. Olet saanut meiltä näyttelykutsuja, koska olet liittynyt Galleria Lapinlahden postituslistalle tai sinut on lisätty listalle, koska kuulut gallerian sidosryhmiin, toimit taidealalla tai olet median edustaja. Jos tulevaisuudessa et halua vastaanottaa meiltä viestejä, voit peruuttaa tilauksesi Mailchimp –postista tai lähettämällä meille viestin osoitteeseen info@gallerialapinlahti.com.

Linkki rekisteriselosteeseen (pdf)

 

Galleria Lapinlahti
Näyttelykalenteri
Näyttelyhaku
Käytävägalleria