Lähteen puoti

Lähteen Puoti & Lähteen Patina

Tallinmäellä, vuonna 1882 rakennetussa vaaleassa hirsirakennuksessa kävijöitä palvelevat Lapinlahden Lähteen omien käsityöläisten ja taiteilijoiden tuotteita myyvä Lähteen Puoti sekä sympaattinen käytettyjen tavaroiden kauppa Lähteen Patina.

Lähteen Puoti – uniikkeja tuotteita Lapinlahden taiteilijoilta ja käsityöläisiltä

Puodissa on tarjolla tunnelmallinen kattaus paikallisten kädentaitajien ja taiteilijoiden tekemiä kortteja, koruja, kasseja, tauluja, tyynyjä, huonekaluja sekä koriste- ja sisustusesineitä. Rakkaudella tehtyjen tuotteiden valikoimasta löytyvät uniikit kodin kaunistukset ja muistamiset juhliin.

Puodin valikoimassa on myös Lapinlahden Lähteen ja Pro Lapinlahti ry:n tukituotteita, mutta kaikkien Puodissa myytävien tuotteiden myyntituotoista osa käytetään Lapinlahden Lähteen tukemiseen.

Puoti on avoinna tiistaista torstaihin klo 11–18 ja perjantaista sunnuntaihin klo 11–16 sekä Lapinlahdessa järjestettävien tapahtumien ja vapaaehtoisten henkilöresurssien mukaan vaihtelevasti myös muulloin.

Lähteen Puoti Facebookissa
Puodin puhelinnumero 040 178 3867

Lähteen Patina – tunnelmallista kierrätystä Lapinlahden Lähteen hyväksi

Lähteen Patina on todellinen mansikkapaikka kierrätyshenkisille sisustajille! Uniikin miljöön ja mainion hinta-laatusuhteen lisäksi kävijöille on tarjolla mahdollisuus laittaa hyvä kiertämään kahdellakin tavalla: lahjoitustavaroista saaduilla myyntituotoilla tuetaan Suomen Mielenterveysseuran koordinoiman Lapinlahden Lähteen toimintaa mielen hyvinvoinnin edistämiseksi yhteisöllisyyden ja kulttuurin keinoin.

Lähteen Patinaan otetaan lahjoituksina vastaan ehjiä ja puhtaita

  • askartelu- ja käsityötarvikkeita
  • astioita ja keittiövälineitä
  • asusteita, koruja ja laukkuja; ei vaatteita tai kenkiä
  • kirjoja; ei tietosana- tai koulukirjoja
  • kodintekstiilejä; ei tyynyjä, peittoja tai patjoja
  • leluja ja pelejä sekä
  • sisustusesineitä ja tauluja.

Vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa, sähkölaitteita, CD- ja DVD-levyjä, eläinten tarvikkeita, urheiluvälineitä tai isokokoisia huonekaluja ei Lähteen Patinassa oteta vastaan.

Lahjoituksia voi tuoda Lähteen Patinaan sen aukioloaikoina ke 11-18 ja la-su 11-16 sekä lisäksi iltaisin ja viikonloppuisin vapaaehtoisten henkilöresurssien mukaan vaihtelevasti. Päivä- ja viikkokohtaiset aukioloajat kannattaa tarkistaa Lähteen Patinan Facebook-sivulta. Lähteen Patinan tuotteisiin pääsee tutustumaan myös Instagramissa.

Varaathan mukaasi käteistä, sillä Lähteen Patinassa ei toistaiseksi ole korttimaksumahdollisuutta.

patina(at)lapinlahdenlahde.fi
Lähteen Patina Facebookissa

Lämpimästi tervetuloa hyvän mielen ostoksille ja ihastelemaan vanhan hirsitalon ainutlaatuista ilmapiiriä!