Lapinlahteen Lähteen sauna

Lähteen Sauna

1880-luvulla valmistunut saunarakennus on ollut henkilökunnan ja potilaiden käytössä. Saatavilla olevan tiedon mukaan se on Helsingin vanhin edelleen toimiva sauna, joka on avoinna yleisölle. Meren ranta ja sairaalapuiston upea miljöö tarjoavat ainutlaatuisen saunakokemuksen kaupungin keskellä. Uimarantaan saunalta on matkaa alle 100 metriä. Saunakonseptimme elää ja kehittyy kaiken aikaa.

Saunan yleisen vuoron osallistumismaksu maksetaan kahvilaan, josta saat saunalipun. Lippu palautetaan saunomisen jälkeen kahvilaan. Sekasaunavuoroilla voit halutessasi käyttää uimapukua tai pyyhettä.

Vuorojen mahdolliset muutokset voit tarkistaa saunan  Facebook-sivuilta www.facebook.com/lahteensauna.

 

Hinnat

  • Aikuiset 7 €
  • Lapset 3 €
  • Pyyhevuokra 5 €/kpl

Eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat yleisellä vuorolla -50 %.

Tilaussauna

Tilaussaunavuoro alkaa klo 17 arkisin (ti-pe) ja klo 16 viikonloppuisin. Tilaussaunavuorolle on mahdollista tilata Kahvila Lähteeltä myös saunaeväät. Saunalla on oleskelutilaa noin 10 hengelle.

Hinnat

  • Tilaussauna (2 h) 115 €
  • Lisätunti 50 €
  • Pyyhevuokra 5 €/kpl

Hintaan sisältyy ALV 24 %.

Otamme maksun tilaussaunasta mielellämme vastaan Kahvila Lähteellä. Kahvilassa on mahdollista maksaa pankkikortilla, luottokortilla tai käteisellä.

Varaukset
Tilaussaunavuorot varataan tällä lomakkeella.

Peruutusehdot
Saunavarauksen peruutus tulee tehdä vähintään 48 tuntia ennen saunavarauksen alkua, muussa tapauksessa veloitamme 50 % varauksen hinnasta. Meistä riippumattomista syistä pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Tervetuloa saunomaan Helsingin vanhimpaan yleisölle avoimeen saunaan!