Vuokrattavat tilat

Tilavuokraus

Lapinlahden Lähteellä on vuokrattavia tiloja, joihin tulvii luonnonvaloa vanhasta puistosta. Tilat sopivat esimerkiksi yksityistilaisuuden, koulutuspäivän, yleisöluennon tai teatteriesityksen järjestämiseen. Tapahtumiin voi tilata aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Myös oheisohjelmaa, kuten mindfulness- ja joogaohjauksia sekä opastettuja kierroksia järjestetään. Opastetut kierrokset voivat liittyä sairaalan ja psykiatrian historiaan, entisiin Lapinlahden sairaalan potilaisiin tai sairaalan puistoon.

Tilavaraukset

  • Tilavaraukset ja -tiedustelut Tilavaraustiedustelu-lomakkeella. Tarkistathan tilojen tarkemmat tiedot ennen varauksen tekemistä tilakohtaisilta sivuilta, kiitos!
  • Kiinteistösihteeri Nina Söderling 0400 603 899 (ti-to klo 9-16)
  • Saunan yksityisvuorojen tiedustelut ja varaukset
  • Laskutamme tilat ensisijaisesti verkkolaskutuksena. Laskun voi maksaa myös Lapinlahden Lähde Oy:n toimistolle (1.krs. h. 29) maksukortilla keskiviikkoisin klo 10-18.


Juhlatila Aleksis KiviAleksis Kiven juhlatila

Aleksis Kiven juhlatila on valoisa sairaalakäytävä ja päiväsali kauniilla vanhoilla ikkunoilla. Tila sopii hyvin juhliin ja erilaisiin esityksiin. Nimensä mukaisesti käytävän päässä sijaitsee myös Aleksis Kiven huone, jossa Kiveä hoidettiin 1870-luvun alussa. Tila sopii enintään 70 henkilölle, mutta toimii hyvin myös pienemmälle ryhmälle.

Lue lisää >>

 

AuditorioAuditorio

Vanhan hevostallin paikalla sijaitseva ikkunallinen auditorio tulvii luonnonvaloa ja sopii mainiosti luentojen, koulutusten ja erilaisten esitysten pitotilaksi. Tilassa on esitetty musiikkia, elokuvia ja teatteria ja istumapaikkoja on noin sadalle.

Lue lisää >>

 

PylvässaliPylvässali

Pylvässali on kaunis valkoinen tila kolmannessa kerroksessa. Sen nimi tulee keskellä tilaa sijaitsevasta pylväästä. Tila sopii hyvin pienten tilaisuuksien ja kurssien järjestämiseen.

Lue lisää >>

 

PylvässaliNeuvotteluhuone

Neuvotteluhuone toisessa kerroksessa Aleksis Kiven juhlatilan yhteydessä. Pidä etäpalaveri ja nauti lounas alakerran Kahvila Lähteellä.

Lue lisää >>

 

Sauna

Helsingin vanhimman edellen toimivan, yleisölle avoinna olevan saunan voi iltaisin varata myös omaan käyttöön.

Lue lisää >>