Lapinlahden Lähteen mesenaatiksi

Ryhdy mesenaatiksi

Mesenaattimme toimivat Lähteellä monella tapaa. Vapaaehtoisemme lahjoittavat aikaa ja osaamistaan. He auttavat Kahvila Lähteellä, näyttelyvalvojina Galleria Lapinlahdessa, remontoijina sairaalan tiloissa, viherkasvien hoitajina, valokuvaajina, apuna tapahtumissa ja siivoojina. Vapaaehtoisena voit itse määritellä oman työpanoksesi määrän. Voit käydä näyttelyvalvojana kerran kuukaudessa tai vaikka joka päivä! Vapaaehtoisten työpanos on meille elintärkeää, sillä ilman heitä, ei näin valtavan tapahtumakirjon tarjoaminen olisi mahdollista. Vapaaehtoiseksi voi tulla kuka vain.

Lapinlahden Lähteen toimintaa voi tukea myös tavaralahjoituksin. Olemme saaneet lelulahjoituksia Kahvila Lähteelle lasten iloksi ja kirjoja kahvilan kirjahyllyyn. Tavaroita voi lahjoittaa myös Lapinlahden Lähteen tukemiseksi perustettuun vanhojen tavaroiden putiikkiin Lähteen Patinaan, tutustu Patinan toiveisiin.

Me haluamme säilyttää kulttuurihistoriallisesti merkittävän Lapinlahden sairaala-alueen kaikille avoimena mielen hyvinvoinnin keskuksena ja varmistaa lähes 200-vuotiaalle talovanhukselle arvoisensa käyttötarkoituksen. Tule mukaan tukemaan ja kehittämään keidasta kaupungin keskellä!

Lapinlahden Lähde
Hankkeet
Tukijat
Yhteistyökumppanit