» We Pop-Up: toimintaa Venetsiassa

We Pop-Up toimii Venetsian ensimmäisen kerroksen Avoimessa tilassa ja toisen kerroksen Sinisessä huoneessa. Tule mukaan avoimiin kulttuuri- ja luontotapahtumiin ja osallistumaan niiden suunnitteluun ja järjestämiseen. Tarjoamme mahdollisuuksia tuoda esiin omaa osaamistaan ja kehittää itseään. Tapahtumien kautta saa monipuolisia kokemuksia ja paikan kohdata ihmisiä mukavassa ilmapiirissä. Kokoamme uusia tapahtumatyöryhmiä ympäri vuoden, tarjoamme tukea tapahtumiin sekä tapahtumatiloja. Järjestettävät tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. We Pop-Up on Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n hanke. Se toteutetaan vuosina 2017–2019 ja hanketta rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Laura Kontiala
We Pop-Up:n projektipäällikkö, joka hoitaa viralliset hommat, suunnittelee ja raportoi, mutta koordinoi myös Luontotoimintaa ja Avoimen tilan näyttelytoimintaa. Lauralle voit soittaa tai laittaa viestiä kaikissa WPU:n toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja ideoissa.

Katri Ristiniemi
We Pop-Upin projektityöntekijänä tapahtumien, työpajojen ja aktiviteettien suunnittelija ja ohjaaja. Ideoiden mahdollistaja ja graafinen suunnittelija. Lapinlahden Lähteellä palloileva vapaaehtoinen.

Tuomas Karisto