Lapinlahden Lähde

Apulaispormestarin, MIELI Suomen Mielenterveys ry:n, Lapinlahti-yhteisön ja päihde- ja mielenterveysjärjestöjen edustajien tapaaminen Lapinlahdessa 8.12.2021

Helsingin kaupungin apulaispormestari Daniel Sazonov (kok.) vieraili keskiviikkona 8.12. Lapinlahdessa, jossa hän osallistui Mieli Suomen Mielenterveys ry:n, Lapinlahti-yhteisön ja lukuisten päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tapaamiseen. Kuulimme tilaisuuden aluksi Lapinlahden Lähteen toimitusjohtaja Ville Pellisen katsauksen Lapinlahti-yhteisön toimintaan ja tulevaisuuteen. Sen jälkeen kuulimme Mieli ry:n kriisitoimintojen johtaja Outi Ruishalmeelta katsauksen Helsingin avustusta saaviin päihde- ja mielenterveysjärjestöihin. Heidän jälkeensä apulaispormestari Sazonov kertoi Helsingin Sote-uudistuksesta, kaupunkistrategiasta ja tavoitteista, kuten laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluiden turvaamisesta ja niiden rahoituksesta.

Kiitämme osallistujia ja puhujia mielenkiintoisista puheista ja kommenteista!

Kommentit on suljettu.