Lapinlahden Lähde

Lapinlahden Asukastila

Järjestä hyvänmielen tapahtumasi meillä!

Järjestättekö toimintaa, joka edistää kaupunkilaisten kohtaamista, hyvinvointia tai maahanmuuttajien tai turvapaikanhakijoiden integraatiota?

Siinä tapauksessa meillä on sopiva tila teitä varten!

Asukastila on osa Lapinlahden Lähteen kaikille kaupunkilaisille avointa toimintaa.  Toiminta voi olla opettavaa, viihdyttävää, taiteellista, kehittävää, virkistävää, rentouttavaa, terapoivaa, jne.

Priorisoimme Asukastilojen käyttöä yleishyödyllisille yhdistyksille ja yksityishenkilöille, jotka järjestävät kaikille avointa toimintaa, mutta vuokraamme tiloja myös yrityksille ja muille tahoille. Vuokrauksen ehtona on että tilaa käytetään kaupunkilaisten hyvinvointia, kulttuuria rikastuttavaan, luontoyhteyttä ja kohtaamista edistävään toimintaan.

Helsingin kaupunki on myöntänyt Pro Lapinlahti mielenterveysseuralle asukasosallisuus avustuksen. Avointa toimintaa tukee lisäksi STEA.

Miitti, 50m²

Miitti-tila sijaitsee Lapinlahden päärakennuksessa, aivan Kahvila Lähteen yläpuolella, toisessa kerroksessa. Ikkunat suuntaavat sisäpihalle ja puistoon. Huoneeseen mahtuu 30-35 henkilöä. Tilassa käytettävissä kahvinkeitin, vedenkeitin, kuppeja sekä näppärät klaffipöydät ja -tuolit.

Valo-tila, 23m² + 24m²

Valo-tila on päärakennuksen toisessa kerroksessa, ja se koostuu kahdesta huoneesta. Ikkunoista näkyy puistomiljöö. Tiloihin mahtuu yhteensä 35-40 henkilöä.

Avoin-tila, 26m² + 15m²

Avoin-tila sijaitsee Venetsia-talossa, alimmassa kerroksessa, pääovesta ensimmäinen ovi oikealla. Ikkunoista näkyy merimaisemat ja kävelytie. Tiloihin mahtuu yhteensä 35-40 henkilöä. Huoneen takana on pieni keittiö, jossa voi keittää kahvia ja teetä.

Kaupunkiluontokeskus, 31.5m²

Sijaitsee Venetsia-talossa, pääovesta heti vasemmalla, alimassa kerroksessa. Ikkunoista näkyy merimaisema, kävelytie ja pääovi. Tilassa on valmiina pöytiä ja tuoleja. Huoneeseen mahtuu noin 20 henkeä. Rakennuksessa on pieni keittiö, jossa voi keittää kahvia ja teetä.

Hinnat

  • Normaalihinta: Ensimmäiset 4h 50€/h, ylimenevät tunnit 35€/h
  • Yleishyödylliset järjestöt ja Lapinlahden vuokralaiset -50%
  • Pro Lapinlahden yhteistyökumppanit, pienyhdistykset ja yksityishenkilöt ilman rahoitusta: ilmainen

Asukastilavastaava

Katri Ristiniemi
katri@lapinlahdenlahde.fi
0400 333 017 (arkisin klo 9-16)

Asukastilan varausehdot ja ohjeet tilojen käyttöön


Host your cordial event with us!

Do you organise events that facilitate the integration of immigrants and asylum seekers? Or do you need a space for an event that helps people to get together and/or improves their well-being?

If you do, we have a suitable space for you!

The purpose of the Lapinlahti Citizen’s House is to enable activities that are open to everyone.

Cooperation with Lapinlahden Lähde is also possible. Please share your ideas with us so that we can chart possibilities together!

The City of Helsinki supports Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry with a grant designed to facilitate residents’ participation. The grant also finances our Citizen’s House. In addition, further funding is provided by the Funding Centre for Social Welfare and Health Organisations (STEA).

Lapinlahti ‘citizen’s house’ premises:

Miitti, 50m²

Miitti is located on the upstairs of Kahvila Lähde, on the second floor. Windows to the courtyard and park. The space can accommodate about 30+ people. The space has folding tables & chairs.

Valo, 23m² + 24m²

Valo is on the second floor, and consists two rooms. Windows to the park. The premises can accommodate about 40+ people.

Open-space, 26m² + 15m²

Premise is located in Venetsia building. First floor and windows to the sea view and walkway. The premises can accommodate about 30+ people.

Kaupunkiluontokeskus, 31.5m²

Sijaitsee Venetsia-talossa, pääovesta heti vasemmalla, alimassa kerroksessa. Ikkunoista näkyy merimaisema, kävelytie ja pääovi. Tilassa on valmiina pöytiä ja tuoleja. Huoneeseen mahtuu noin 20 henkeä. Rakennuksessa on pieni keittiö, jossa voi keittää kahvia ja teetä.

Contact

Katri Ristiniemi
katri@lapinlahdenlahde.fi
0400 333 017 (weekdays from 9am to 5pm)

Booking conditions and guidelines for the premises