Lapinlahden Lähde

Lähteen Sauna

1880-luvulla valmistunut saunarakennus on ollut henkilökunnan ja potilaiden käytössä. Saatavilla olevan tiedon mukaan se on Helsingin vanhin edelleen toimiva sauna, joka on avoinna yleisölle. Meren ranta ja sairaalapuiston upea miljöö tarjoavat ainutlaatuisen saunakokemuksen kaupungin keskellä. Uimarantaan saunalta on matkaa alle 100 metriä. Saunakonseptimme elää ja kehittyy kaiken aikaa.

Lähteen sauna on toistaiseksi kiinni vallitsevan tilanteen vuoksi. Myymme kuitenkin tilaussaunoja pienille, alle 10 hengen porukoille.

Tilaussauna

Sauna on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Tilaussaunavuorot varataan tällä lomakkeella. Otamme yhden tilausvuoron per päivä. Saunan lauteille mahtuu kymmenen saunojaa kerrallaan.

Hinnat

  • Kahden tunnin tilaussauna 115 €
  • Lisätunnit 50 € /tunti
  • Pyyhevuokra 5 €/kpl

Tilaussauna maksetaan Kahvila Lähteelle ma–pe klo 11–16 ja la–su klo 12–16. Maksu tulisi suorittaa pankkikortilla tai luottokortilla. Maksuton saunavarauksen peruutus on tehtävä vähintään 2 viikkoa ennen saunavarauksen alkua. Pidämme oikeuden muutoksiin, jotka aiheutuvat meistä riippumattomista syistä.

Maksu ja avaimen nouto varauspäivänä Kahvila Lähteeltä, kahvilan aukioloaikana.
Lisätietoja osoitteesta kahvila@lapinlahdenlahde.fi