Lapinlahden Lähde

❤ TÄYNNÄ ❤ Armonian maanantai: Heartful Hatha & Yin -joogaa

maanantaisin
30.11.

 

Tervetuloa aloittamaan syksyn viikot Armoniassa, Heartful Yogan hellimänä turvallisessa pienryhmässä.

Lapinlahden Lähteen Armonian tilaan otetaan maksimissaan 6 osallistujaa pienryhmään, joten ilmoittauduthan ajoissa: anninyogarmonia@gmail.com.


♥ Heartful Hatha -kurssi 7.9.-30.11. (ei 12.10) klo 17.30-18.15 (täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle)
Heartful Hatha on dynaamisen lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa vahvistavat ja palauttavat fyysiset asanat sekä mieltä kirkastavat hengitysharjoitukset kietoutuvat yhteen vuodenajan rytmin ja kehon oman liikkeen kanssa. Keskiössä syksyllä on oman sydämellisen voiman ja herkkyyden vahvistaminen.♥ Heartful Yin -kurssi 7.9.-30.11. (ei 12.10) klo 18.45-20.15
Heartful Yin on kokonaisvaltaisen lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa linjaavat ja hitaasti palauttavat asanat sekä mieltä tyynnyttyvät meditaatio- ja liikeharjoitukset nivoutuvat yhteen. Kiinalaista lääketiedettä mukaillen syksyn harjoitus etenee maan, metallin ja veden elementtien opastamana.


Syksyllä kurssin voi lunastaa kolmessa osassa, ja sairastapauksissa voit tulla korvaamaan toiselle tunnille tai hypätä seuraavassa kuussa takaisin mukaan.

  • Syyskuun 4 x kurssi 55€
  • Lokakuun 4 x kurssi 55€
  • Marraskuun 4 x kurssi 55€
  • Koko syksyn kurssin hinta 165€ (sis alv.)

Turvallinen, väljä pienryhmä tuo turvaa ja tukea säännölliseen maanantairituaaliin hyvinvointisi hyväksi. Hygieniasta ja välineiden desifionnista pidämme syksyllä erityisen hyvin huolen, ja sairaana kurssille ei voi luonnollisesti saapua. Pidän kuitenkin huolen, että jokainen saa opetusta, vaikka joutuisi olemaan poissa.

Missä tahansa kysymyksissä ja ihmettelyissä vastaan mieluusti, nakkaa rohkeasti viestillä.

Luodaan yhdessä maanantaista viikon paras päivä.

Kuva: Inkeri Kallio