Lapinlahden Lähde

Armonian maanantai: Heartful Hatha & Yin -joogaa (Huom! Paikat täynnä)

7.9.–30.11.

 

Tervetuloa aloittamaan syksyn viikot Armoniassa, Heartful Yogan hellimänä turvallisessa pienryhmässä.

Heartful Yoga on lempeyteen ja yksilöllisyyteen nojaavaa joogaa, joka ei ohjaa vain yhteen oppiin, vaan antaa mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Se lisää elinvoimaa omista lähtökohdista käsin ja tuo joogan osaksi arkea myös maton ulkopuolelle. Armonian maanantaikurssien teema vaihtuu kuukausittain kiinalaiseen lääketieteeseen, joogafilosofiaan ja vuoden ajan rytmin, sekä osallistujien tarpeisiin pohjautuen.

♥ Heartful Hatha -kurssi 7.9.-30.11. (ei 12.10) klo 17.30-18.15

Heartful Hatha on dynaamisen lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa
vahvistavat ja palauttavat fyysiset asanat sekä mieltä kirkastavat
hengitysharjoitukset kietoutuvat yhteen vuodenajan rytmin ja kehon oman liikkeen kanssa. Keskiössä syksyllä on oman sydämellisen voiman ja herkkyyden vahvistaminen.

♥ Heartful Yin -kurssi 7.9.-30.11. (ei 12.10) klo 18.45-20.15
(täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle)

Heartful Yin on kokonaisvaltaisen lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa linjaavat ja hitaasti palauttavat asanat sekä mieltä tyynnyttyvät meditaatio- ja liikeharjoitukset nivoutuvat yhteen. Kiinalaista lääketiedettä mukaillen syksyn harjoitus etenee maan, metallin ja veden elementtien opastamana.

Lapinlahden Lähteen Armonian tilaan otetaan maksimissaan 6 osallistujaa pienryhmään, joten ilmoittauduthan ajoissa: anninyogarmonia@gmail.com.

Syksyllä kurssin voi lunastaa kolmessa osassa, ja sairastapauksissa voit tulla korvaamaan toiselle tunnille tai hypätä seuraavassa kuussa takaisin mukaan.

Syyskuun 4 x kurssi 55€
Lokakuun 4 x kurssi 55€
Marraskuun 4 x kurssi 55€
Koko syksyn kurssin hinta 165€ (sis alv.)

Turvallinen, väljä pienryhmä tuo turvaa ja tukea säännölliseen maanantairituaaliin hyvinvointisi hyväksi. Hygieniasta ja välineiden desifionnista pidämme syksyllä erityisen hyvin huolen, ja sairaana kurssille ei voi luonnollisesti saapua. Pidän kuitenkin huolen, että jokainen saa opetusta, vaikka joutuisi olemaan poissa.
Missä tahansa kysymyksissä ja ihmettelyissä vastaan mieluusti, nakkaa rohkeasti viestillä.

Luodaan yhdessä maanantaista viikon paras päivä.

Kuva: Inkeri Kallio