Lapinlahden Lähde

Katonah-joogaa Lapinlahdella

14.8.2020

18:00– 19:00

Katonah-jooga on harjoitus, joka kutoo yhteen kehon, mielen ja hengityksen käytännöllisellä ja mielikuvituksellisella tavalla. Harjoituksessa yhdistyy perinteinen hathajooga, kiinalainen lääketiede, taolaisuus, geometria, metaforat ja luonnon viisaus.

Lapinlahden Venetsiatalossa sijaitseva joogahuone tarjoaa tilan kuudelle harjoittajalle, maisemana meren kimmellys ja liplatus. Kaikki tarvittavat apuvälineet (matto, blokit, viltti, vyö) saat harjoitukseen, mutta halutessasi voit toki ottaa oman mattosi mukaan.

Teemme jokaisella kerralla 45min asanaharjoitusta ja 15min pranayamaa (hengitysharjoituksia). Harjoitus on yhteisöllinen ja inklusiivinen kaikille kehotaustoille. Aiempaa kokemusta Katonah joogasta et tarvitse.

Milloin: kolmena perjantaina 26.6. & 31.7. & 14.8. 18:00-19:00
Missä: Lapinlahden Venetsiatalo (Päätalon takana oleva punatiilinen talo, 2. kerros)
Hinta: 10-20€ oman tilanteesi mukaan
Maksutavat: käteinen, mobilepay, lasku
Ilmoittautuminen ja muut yhteydenotot: eevayoga@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mille päivälle osallistut. Peruutukset viimeistään 24h ennen tunnin alkua, muussa tapauksessa täysi hinta veloitetaan.

www.eevanieminen.com
www.katonahyoga.com

Ps. Venetsiatalossa toimii myös Kahvila & Puoti Aura sekä ravintola Albatrossi, joiden tarjonta voi täydentää harjoituksen tuomaa iloa. Voit myös pulahtaa Lapinlahden kallioilta mereen, ota siis uimakamppeet mukaan mikäli vesi kutsuu!