Lapinlahden Lähde

Liikkuen iloa-ryhmäliikuntaa

6.2.2020

16:00 – 17:30

Haluatko liikkua enemmän? Haluatko liikkua ilman paineita mukavassa porukassa? Liikkuen iloa -ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat liikkua enemmän ja saada liikunnasta hyvää mieltä. Ryhmässä liikutaan sekä ulkona että sisällä. Tämä liikuntakurssi ei vaadi mitään aikaisempaa liikuntataustaa. Ryhmä sopii sinulle, jos haluat saada vinkkejä ja kokemuksia erilaisista liikuntamuodoista rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä ilman vertailua. Ryhmässä mm sauvakävellään, jumpataan, tehdään kehotietoisuutta lisääviä harjoituksia, tanssitaan (ei paritansseja), vesijuostaan..ym. Voit myös itse vaikuttaa sisältöön esittämällä toiveesi!
Tavoitteena on auttaa osallistuja löytämään liikunnan ilo kohti kokonaisvaltaista itsestä huolehtimista ja hyvinvointia. Kokoontumiskertoja yhteensä kahdeksan. Ryhmä alkaa 6.2.2020 klo 16-17.30, ja loppuu 2.4.2020.

Kokoontumiskerrat:
– 6.2. Tutustuminen, alkukartoitus
– 13.2. Ulkoliikuntaa; sauvakävely
– 20.2. Sisäliikuntaa; kehonhuoltoa, tietoinen liike
– 27.2. Ulkoliikuntaa; Jumppa ja/tai pallopeli
– 5.3. Sisäliikuntaa; tanssista iloa
– 19.3. Ulkoliikuntaa; Metsäkävely ‘Offroad’, tutustumme myös geokätköilyyn
– 26.3. Vesijuoksua Mäkelänrinteen uimahallissa
– 2.4. Sisäliikuntaa; + infoa ravitsemuksesta

Ryhmänohjaajana toimii puutarha-agronomi, mindfulnessohjaaja ja luontoliikunnanopiskelija Taina Laaksoharju. Hän on monipuolisen elämänkokemuksen omaava valmentaja, jolla on ensiaputaidotkin hallussa :-).
Tämä liikuntaryhmä on osa Tainan liikunnan ammattitutkintoon kuuluvaa opintokokonaisuutta (Liikkumaan ohjaaminen). Yksi kokoontumiskerta tulee olemaan samalla näyttötilaisuus, jossa Tainan ohjausta myös videoidaan. Tiedustelut p. 040-565 4609 /Taina
Tervetuloa mukaan sellaisena kuin olet!
Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella: https://forms.gle/vSkFR1nonufDRe8SA