Lapinlahden Lähde

Minä kirjoitan, jotta pysähtyisit -näyttely

30.5., 31.5.

 

Kahvila Lähde (avoinna ma-pe 11–16, la-su 12–16)
Vapaa pääsy

 

Emma Immosen Minä kirjoitan, jotta pysähtyisit -runonäyttely Lapinlahden Lähteellä 3.-31.5.2023. Aukioloajat Ma-Pe klo 10-16, La-Su 12-16. Auki muina aikoina myös tapahtumien yhteydessä.
Näyttely löytyy Kahvila Lähteen yhteydestä (Lapinlahdenpolku 8, Helsinki).

Minä kirjoitan, jotta pysähtyisit -runonäyttely käsittelee mielen maailman haasteita; ahdistusta, onnellisuutta ja sen tavoittelua, hektistä maailmaa ja hetkessä elämistä. Tekstit kulkevat ahdistuksesta kohti onnellisuutta; pimeydestä kohti valoa. Tämän myötä on tarkoitus muistuttaa, että onnellisuus asuu pienissä hetkissä ja meidän tulisi muistaa pysähtyä.

”Näyttely koostuu runotauluista ja spoken word teoksesta. Kirjoittaminen on aina ollut minulle sopiva tapaa purkaa luovuutta ja käsitellä tunteita. Rakastan sitä, kun mieleen tulee kutkuttava lause, josta tahtoo päästä kirjoittamaan lisää. Kirjoitan pääosin runoja ja sanoituksia, joista suurin osa on julkaisemattomia tekstejä. Ensijulkaisuni oli novellini Tiedän minne kuulun novelliantologiaan Yli sinisten vaarojen, joka julkaistiin 2022. Musiikki on aina ollut minulle lähellä sydäntä ja siksi teksteistäni löytyy useinloppusointuja.” -Emma Immonen

Näyttelyn avajaiset tiistaina 2.5.2023 klo 18-20. Tervetuloa!

Yhteydenotot: emmatildaimmonen(at)gmail.com
Instagram @emmai.mmonen

——————————————————————
Näyttely on osa Mental Health Art Week eli MHAW tapahtumaviikkoa. MHAW tapahtumaviikon aikana MIELI ry:n paikalliset jäsenjärjestöt yhteistyökumppaneineen järjestävät omilla alueillaan mielen hyvinvointia pohtivia, tulkitsevia ja edistäviä kulttuuri- ja taidetapahtumia. Helsingissä tapahtumia järjestävät Pro Lapinlahti ry, Terveyttä kulttuurista mielenterveysseura ry, Helsingin seudun mielenterveysseura ry, ja Mielenterveysseura MieTo ry.