Lapinlahden Lähde

Pieni pala paratiisia: Kasvit!

torstaisin

16.00–19.00 

Venetsia-talon Avoin tila
Ennakkoilmoittautuminen

Kevään koittaessa uppoudumme vihreään maailmaan. 🪴✅🪴✅🪴 Kokoontumispaikkana Venetsian Avoin tila. Ilmoittaudu kokoontumiskertaan viimeistään päivää ennen Tainalle p. 040 172 8181.
Torstaisin 9., 16., 23. ja 30.3. klo 16-19 (16.3. klo 17 alkaen)

Kertojen sisältöä (osallistujat voivat vaikuttaa sisältöön)

9.3.: Pieni pala paratiisia
Elämäni kasvit, omat tai lainatut, pienen pienet tai suuren suuret. Kasvi- ja kasvutarinoiden jakamista kasvien äärellä. Lempikasvini, viherkasvit elämäni sulostuttajina tai vihastuttajina. Voit ottaa kuvia esim. muistitikulla mukaan, joita voimme katsella. Hoidetaan samalla viherkasveja: voit tuoda lempikasvisi tai pistokkaita mullanvaihtoon.

16.3.: Puutarhaunelmia HUOM! klo 17-19!
Fantasia kohtaa todellisuuden. Mikä merkitys haaveilla on unelmien puutarhan (olkoon se vaikka elämä itse) synnyttämisessä? Maalataan oma unelmapuutarha (todellinen tai kuviteltu) keskustellen omista puutarhakokemuksista filosofiaa unohtamatta! 😉

23.3.: Kasvun ihmettä kerrakseen
Lähestymme uutta kasvukautta siemenpusseja hypistellen. Henkinen kasvu saa vauhtia, kun kylvämme siemeniä esikasvatukseen vietäväksi omalle parvekkeelle, pihalle ja yhteisöviljelypalstalle. Jaetaan kokemuksia ja siemeniä. Henkinen kasvu tulee sivutuotteena!

30.3.: Heräämme kevääseen
Tehdään retki ulkona kevään merkkejä bongaillen. Piknik eväät mukaan! Osoitetaan kiitollisuutta valolle, turpoaville silmuille ja itsellemme jälleen siitä, että jaksoimme läpi pimeän talven. Tehdään pieni ympäristötaideteos luonnon kunniaksi.