Lapinlahden Lähde

Rohkea mieli – luova retki itseen

23.5.

09.30–16.00 

Avoin-tila, Venetsia-talo
Ennakkoilmoittautuminen

Työpajan tavoittena on oivaltaa itsestä ja omista voimavaroista sekä vahvistaa rohkeutta käyttää omia vahvuuksia. Samalla opitaan toisten tarinoista. Työskentely tapahtuu kuva- ja sanataidemenetelmillä, sekä valokuvaterapeuttisilla menetelmillä.

Osallistujamäärä max. 16 henkilöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. ilmoittautuminen osoitteeseen: teku.sihteeri@gmail.com

Työpajan ohjaajat:
Nina Kellokoski, valokuvaterapeuttisen työskentelyn ohjaaja ja mielen valmentaja. “Herättelemme omaa rohkeuttamme ja avaamme voimavarojamme näkyväksi ensin symbolisten valokuvakorttien avulla. Sen jälkeen jokainen pääsee pienelle henkilökohtaiselle kuvausretkelle lähiympäristöön ja valitsee 1-2 kuvaa tulostettavaksi ja valmistettavaksi omaksi voimakortiksi.”

Taina Semi, geroartist ja ekspressiivisen taideilmaisun ohjaaja. “Kutsumme mielesi löytämään inspiroiduimman vahvistuksen spontaanin taiteen tekemisen, kollaasitekniikan ja sanataiteen avulla. Saat mukaasi innostavan, ”vähemmän on enemmän” -menetelmän, jonka avulla voit kehittää rohkeaa mieltäsi työpajan jälkeen.”

Valokuvaus tehdään Ninan toimittamilla pikkukameroilla, mutta jos sinulla on oma kamera, otathan sen mukaan!

Työpaja tarjoaa kaikki materiaalit. Päivän lopuksi molempien työpajojen prosessit viedään oivallusten näyttämölle työtilassa.

Aikataulu:
9.30 – 10 Tervetuloa & alkulämmittely
10 – 11.30 Ilmestykselliset taidekortit, Taina Semi
11.30 – 12.30 Lounas (omakustanteinen)
12.30 – 15.00 Valokuvatyöskentelyä, Nina Kellokoski
– kahvitauko oman aikataulun mukaan
15 – 16 NÄYTTÄMÖ-taidenäyttely

Työpaja on osa Mental Health Art Week -tapahtumaviikkoa Lapinlahden Lähteellä.