Lapinlahden Lähde

Syvän levon kesäsunnuntai – sydämellinen yin & nidra

19.7.2020

18:00 – 20:00

Kesä on auringon, lämmön ja kukoistuksen aikaa. Se on myös aikaa, jolloin kehokotimme saattaa hyrrätä ylikierroksilla valosta, tapahtumista ja uudenlaisesta avautumisesta ympärillä olevalle upeudelle. Tunnistatko?

Kiinalaisen lääketieteen mukaan kesä on tulen ja sydämellä elämisen aikaa. Heinäkuun Syvän levon Sunnuntaissa sukellamme hellivällä yin-joogaharjoituksella tasapainottamaan lempeää tulta itsessämme. Syvärentouttavassa jooganidrassa annamme sydämen alueen ja koko kehon uudistua ja palautua.
Jotta palaisimme sen äärelle, mitä sydämessäsi on – ja kuulisimme sen kuiskailuja paremmin.

Kesäsunnuntai vietetään upeassa Armoniassa, Lapinlahden Lähteen Venetsia-rakennuksessa ravitsevien vetten yllä.

Heinäkuun Syvän levon Sunnuntai sisältää:

♥ Sydämen aluetta, ja sitä myöten koko kehoa kokonaisvaltaisesti hellivän embodied yin-joogaharjoituksen
♥ Meditatiivisen syvärentoutumisen, jooganidran,
itselle sopivassa lepoasennossa
♥ teetä, yhteisöllisyyttä ja harjoitusta syventävän kirjoitustehtävän

Embodied yin -jooga on sinut yksilöllisesti huomioivaa hermostoa palauttavaa joogaa, jossa luonnollinen sisäsyntyinen liike kohtaa jooga-asanan.
Jooganidran on ohjattu meditaatio, jossa laskeudutaan tilaan unen ja valveen pinnalla. Jo puoli tuntia jooganidraa sanotaan vastaavan neljän tunnin syvää unta. Jooganidran on todettu olevan tehokas apu muun muassa unettomuuteen ja ahdistukseen. Jooganidra voi viedä myös uudenlaisen luovuuden luo mielikuvien ja rentouden kautta. Levossa voit löytää itsestäsi rauhan tilan, joka kantaa myös arjessa.

Vahvistamme levosta saatuja vaikutuksia itsessämme kirjoittaen, piirtäen – tai mitä vain tarvitset – vain itseämme varten, jotta vaikutukset saavat juurtua elämäämme myös Armonian ulkopuolelle.

Heinäkuun Syvän levon sunnuntai ottaa syleilyynsä 6 osallistujaa kerrallaan, joten ilmoittauduthan ajoissa: anninyogarmonia@gmail.com.

Syvän levon autuuden investointi itseesi Armoniassa on 25 euroa.
Peruuttaa voit 7 päivää aiemmin ilman maksua, sen jälkeen vain lääkärintodistuksella.