Lapinlahden Lähde

Vaellusiltamat Lapinlahden Lähteellä

30.6.2020

17:00 – 20:00

Tule oppimaan retkeilystä ja vaelluksesta! Moni aloittaa päiväretkistä tai käy telttailemassa. Kohta lähdetäänkin jo koko viikonlopuksi luontoon ja sen jälkeen on suunnitteilla jo viikon vaellus keskelle erämaata. Tässä harrastuksessahan voi edetä asteittain ja oman jaksamisensa mukaan.

Suomi on muiden Pohjoismaiden tapaan maailman hienoimpia maita retkeilijöille. Harrastuksen voi aloittaa täällä turvallisesti, hieman aina siipiään enemmän kokeillen. Lopulta taas kokenutkin voi testata itseään niin haastavissa olosuhteissa kuin uskaltaa. Lappi kun esimerkiksi vetää puoleensa ihmisiä ympäri maailmaa haastamaan itseään pohjolan ennalta-arvaamattomissa olosuhteissa, niin täältä ei tosiaankaan tarvitse lähteä “merta edemmäs kalaan” elämysjahtiin.

Kuten missään muussakaan lajissa, vaeltamisessakaan kaikki ei mene aina nappiin. Onkin kohtuu tavallista, että jo viikonlopun reissulta jää mieleen hauskoja stooreja, jotka säilyvät mielessä läpi elämän. Milloin unohtuu jokin erityisen tärkeä asia kotiin ja milloin järvivesi ei ollutkaan juomakelpoista? Näitä hauskoja ja kasvattavia tarinoita Pohjolan seikkailuilta kuulet takuulla Lapinlahden Lähteen vaellusiltamassa! Kokenut vaeltaja Ale Siikjärvi kertoo. Illan päätteeksi Metsätuokion pojat esittelevät tulevan syksyn vaelluksensa, jonne mahtuu vielä mukaan. https://www.facebook.com/events/502505934029634/