Lapinlahden Lähde

Varjoista valoon – masennuksen ja ahdistuksen juurisyyt-luento

24.2.2020

18:00 – 19:30

VARJOISTA VALOON -luento

Tule kuulemaan, mikä syvä yhteys on tunnetaidoilla ja stressin, ahdistuksen ja masennuksen juurisyillä. Miten voit vapautua masennuksen kokemisesta tunnetyöskentelyn avulla? Tämän 1,5h mittaisen luennon aikana pääset kuulemaan, miten laaja vaikutus tunteilla, tunteiden välttelyllä sekä tiedostamattomalla manipuloinnilla on hyvinvointiisi.

Luento pohjautuu The Journey -menetelmän toisen pääkouluttajan Kevin Billettin kirjoittamaan kirjaan Varjoista valoon (Basam Books 2019) ja luennon pitää The Journeyn Suomen maajohtaja, kouluttaja Elina Jaatinen.

Elina Jaatinen

Elina on The Journeyn valtuuttama tunneterapeutti, valmentaja, puhuja, kirjailija sekä Basam Booksin luova johtaja. Elina on työskennellyt kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa vuodesta 2010.

Elinan sanoin: “Kaikessa mitä työssäni teen, oli sitten kyseessä yksilö- tai ryhmätyöskentely, ammennan syvästä itse käymästäni matkasta, jota olen käynyt vuosia, jatkuvasta kouluttautumisesta ja laajasta kokemuksesta henkilökohtaisen kehityksen ja hyvinvoinnin parissa. Minua kiehtoo syvästi ihmisyyden rajaton potentiaali, keho itsensä parantavana organismina, sekä muutos, joka mahdollistuu syvän sisäisen työskentelyn avulla.”

Elina työskentelee niin yksilöiden, kuin ryhmien kanssa, sekä vetää The Journeyn Suomen toimintoja. Hänen ensimmäinen kirja nimeltä Omassa voimassa (Basam Books 2019) ilmestyi lokakuussa 2019.

Lisätietoa Elinasta löydät osoitteesta www.elinajaatinen.com

KIRJAT

luennon jälkeen on mahdollisuus ostaa niin Kevin Billettin Varjoista valoon -, kuin Elina Jaatisen Omassa Voimassa -kirja, sekä Brandon Baysin Matka-kirja erikoishintaan. Kortti- ja käteismaksu.

OUT OF THE BLUE -seminaari

Out of the Blue-seminaari (The Journey peruskurssi) Helsingissä pidetään 4.-5.4.2020 Wanhassa Satamassa kouluttajana Elina Jaatinen. Tämä kaksipäiväinen todella muutosvoimainen seminaari on mahdollisuus sukeltaa syvälle omiin tunneperäisiin haasteisiin elämässä. Saat ymmärryksen siitä, miten tiedostamattasi vältät tiettyjä tunteitasi ja näet millainen vaikutus tällä on koko elmääsi. Opit käyttämään The Journeyn, eli Matkamenetelmän perustyökaluja, eli tunneprosessointiin tarkoitettuja sisäisen työskentelyn tapoja, joiden avulla voit jatkaa oman sisäisen maailmasi kanssa työskentelyä ja tarpeettomasta irtipäästöä vielä seminaarin jälkeenkin.

www.thejourney.fi

Lisätietoa:
The Journey Finland
The Official Journey Community hosted by Brandon Bays

Tapahtuma on maksuton!