Lapinlahden Lähde

Yleisön toiveluontorunoja – Luonto, kulttuuri ja ihminen osa 2

21.1.2020

18:00– 19:00

Saavatko Eeva-Liisa Mannerin tai Eeva Kilven runot sydämesi hönkimään metsän honkien tahtiin? Kirkastaako Aleksis Kivi sisimpäsi taivaansinen? Kuvastavatko Tiina Lehikoisen tai Johanna Venhon runokuvat maisemakäsitystäsi? Saako Nanao Sakaki henkesi hekottamaan? Tai sanoittavatko Bo Carpelan, Gary Snyder tai Arto Lappi luontosi osuvimmin? On aika noukkia suosikkirunot hyllystä ja tulla Lapinlahteen kuulolle, kun lausujat Mirjami Heikkinen ja Jarmo Heikkinen lausuvat yleisön toivomia luontorunoja Lapinlahden sairaalan auditoriossa 21.1. klo 18-19!

Voit lähettää suosikkirunosi hakupyynnön ennakkoon, 10.1. mennessä sähköpostitse osoitteeseen taija.helminen@helsinki.fi tai tulla paikan päälle oman kirjasi kanssa kuulemaan hienojen tulkitsijoiden live-luentaa (tosin ennakkoon toivotut runot pääsevät varmemmin lauteille). Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Halutessasi voit osallistua kolehtiin, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä ikimetsien suojeluun.

Mirjami Heikkinen on näyttelijä, lausuja ja pedagogi, joka poikkesi lapsena lähes päivittäin koulun jälkeen lähimetsään palautumaan ja sepittämään tarinoita.

Jarmo Heikkinen on lausuja, jonka ääni saattaa kuulua vaivihkaa siellä sun täällä ja hän saattaa myös antaa varomattomia lausuntoja keskusteluistaan sisiliskojen kanssa.

Kuva: Paavo Kerosuo