Skip to main content

Luontoimpro (PERUTTU)

Luontoimpro (PERUTTU)

Kuvaus:

HUOM: Luontoimpro on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Mikäli olet kiinnostunut improsta, lähetä viestiä suoraan Ilonalle [email protected]. Saatamme kokeilla kesällä uudestaan ryhmän muodostamista.
Tule mukaan luontoimproon hassuttelemaan ja heittäytymään! Tanssi tuulen lailla, kasva kasviksi. Jos olisit karhu, miten liikkuisit ja millaista ääntä pitäisit? Teemme helppoja leikkejä ja improvisaatio-harjoituksia, jotka sopivat kaikille. Sinun ei tarvitse osata mitään, tervetuloa kokeilemaan ja pitämään hauskaa rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia.

HUOM! Luontoimproon on ennakkoilmoittautuminen. Voit ilmoittautua tunnille täyttämällä lomakkeen nettisivun tapahtuman alla. 14 osallistujaa sopii kerralla mukaan. Huomioithan, että jokaiselle tunnille tulee ilmoittautua erikseen. Luontoimproa järjestetään maalis-huhtikuussa joka toinen tiistai 12.3., 26.3., 9.4. ja 23.4. klo 15:30-17. Kaikki tapahtumat löytyvät Lapinlahden Lähteen nettisivuilta. Saavuthan viimeistään viisi minuuttia ennen tunnin alkua. Mukava pukeutuminen suositeltavaa. Mikäli et pääsekään paikalle, peruthan ilmoittautumisesi mahdollisimman pian lähettämällä sähköpostia [email protected].

Tapahtumapaikka on sisällä Valo-tilassa, joka sijaitsee Lapinlahden Lähteen päärakennuksen 2.kerroksessa. Ohjeet paikalle: Tule pääovista sisään, kävele eteenpäin Käytävägallerialle, käänny vasemmalle ja käytävän päässä ylös portaita. Valo-tilan ovi on portaiden päässä oikealla. Osallistujien halutessa voidaan mennä myös ulos improilemaan!

Luontoimproa ohjaa Kaupunkiluontokeskuksen koordinaattori Ilona Rautiainen, jolla on kokemusta teatterista, improvisaatiosta, laulamisesta, tanssista ja erilaisista luonto- ja hyvinvointiharjoitusten ohjaamisesta.

Esimerkkiharjoituksia:
Olen puu-harjoitus
Ääni-improvisaatio
Laiva on lastattu
Sana kerrallaan-tarina

Noudatamme tapahtumissa Lapinlahden Lähteen turvallisemman tilan periaatteita:

  • Kunnioita: Kunnioita ihmisten erilaisuutta, valintoja, identiteettiä, omaa tilaa, rajoja ja mielipiteitä.
  • Välitä: Välitä siitä, mitä muille kuuluu ja kohtaa ihmiset avoimin mielin. Välitä itsestäsi ja pidä huolta myös fyysisestä tilasta ympärilläsi. Anna kaikille mahdollisuus osallistua keskusteluun.
  • Ajattele: Ennakoi ja ehkäise tilanteita, joissa toinen voi kokea olonsa epämukavaksi. Pohdi, kuinka sanasi vaikuttavat ympäristöösi. Ymmärrä, ettet tiedä kaikkea.
  • Kommunikoi: Ole ystävällinen, kohtelias ja avoin. Tervehdi, auta ja pyydä itse apua. Vältä tekemästä oletuksia. Pyydä anteeksi ja puutu, jos huomaat epäasiallista käytöstä.
  • Rentoudu: Uudet asiat ovat mahdollisuuksia oppia ja kehittyä. Ole armollinen itsellesi ja muille.

 

In English:

These nature improv events are guided in Finnish, feel free to participate if you know some Finnish. Nature improv might continue in the summer too and we can do English improv as well. If you are interested in English improv, please send a message to Ilona: [email protected]. Let’s see if we can start a group in the spring! 🙂

Jaa tapahtuma
Lisää kalenteriin

Sign the petition to Save Lapinlahti!

Tulevat tapahtumat

SÄRKYMÄTÖN
28.03 - 28.04 kl. 11:00 - 17:00

Ainutlaatuiset ääneni -taidenäyttely
04.04 - 28.04 kl. 11:00 - 17:00

Uskalla uneksia – Rauhanjulistekilpailun näyttely
10.04 - 28.04 kl. 11:00 - 16:30

Phen menge kaalo-näyttely
12.04 - 10.05 kl. 10:00 - 16:00

Friends Without Borders
20.04 kl. 18:00 - 20:00