Skip to main content

Runorentoutus

Runorentoutus

runorentoutus

Kuvaus:

Syksyn runorentoutukset ovat täällä!

Viime kevään suositut runorentoutukset jatkuvat taas tänä syksynä. Olet lämpimästi tervetullut hengähtämään rentouttavaan runohetkeen Lapinlahden tunnelmalliseen Wanhaan Labraan, joka löytyy Auditorion yläpuolelta Kahvila Lähteen vierestä. Tämä on Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n avoin ja maksuton tilaisuus, jonka järjestää runoilija ja valmentaja Annina Loimu.

Runorentoutuksen tarkoitus on luoda tila, jossa saat levätä ja nauttia sanataiteesta. Keho ja mieli saavat pehmentyä ohjauksen, rauhallisen musiikin ja ääneen luettujen runojen siivittämänä. Anninan kirjoittamat leikkisät ja luontoaiheiset runot kutsuvat läsnäolon äärelle ja irrottavat mielen arjen kiireestä ja kiemuroista. Hermosto saa rauhoittua. Voit nukahtaa, rentoutua tai kuulostella, mikä juuri tässä hetkessä tuntuu hyvältä.

Voit saapua paikalle klo 13.50 lähtien ja ottaa oman paikan. Toivomme, että saavut ajoissa paikalle. Emme kerää ilmoittautumisia etukäteen vaan otamme osallistujat saapumisjärjestyksessä ja pyrimme saamaan kaikille paikan.

Jaa tapahtuma
Lisää kalenteriin