Skip to main content

Tanssi-liiketerapiaryhmä

Tanssi-liiketerapiaryhmä

 • Milloin:
  05.10
  kl. 18:00 - 20:00
 • Toistuu:
  2023-08-31 - 2023-11-09, torstai joka viikko
 • Järjestäjä:
  Lapinlahden Lähde
 • Hinta:
  €370.00
Tanssi-liiketerapiaryhmä

Kuvaus:

Lapinlahden Lähde, Helsinki
Torstaisin 31.8.-9.11.2023 klo 18-20 (tauko syyslomaviikolla)

Lämpimästi tervetuloa tanssi-liiketerapiaryhmään Lapinlahden Lähteelle! Kiinnostaako itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin vahvistaminen lempeästi luovin ja kehollisin menetelmin? Tanssi-liiketerapia on soveltaviin psykoterapioihin ja luoviin taideterapioihin kuuluva terapiamuoto, jossa kehon tuntemuksia ja liikekieltä tutkitaan turvallisessa tilassa, lempeässä vuorovaikutussuhteessa terapeutin ja terapiaryhmän kanssa.

Tavoitteena on keho-mieli-suhteen eheytyminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssi-liiketerapiatyöskentelyn on todettu helpottavan esimerkiksi uupumus-, masennus- ja ahdistusoireilua sekä myönteistävän kokemusta omasta kehosta ja vahvistavan voimavaroja. Jo lyhyellä TLT-interventiolla on todettu voivan tuottaa positiivista muutosta siihen, miten ihminen kokee sosiaalisen vuorovaikutuksen.

Tanssi-liiketerapiaryhmä on turvallinen ja kritiikitön tila itseilmaisuun ja kommunikointiin sekä kehon tuntemusten ja tunteiden tutkimiseen, tunnistamiseen ja säätelyyn. Tila on traumasensitiivinen ja jokaisen osallistujan yksilölliset tarpeet huomioiva. Liiketutkimuksen myötä syntynyttä materiaalia itsereflektoidaan kuvallista ja kirjallista ilmaisua sekä keskustelua hyödyntäen. Aikaisempaa kokemusta tanssista ja muista luovista menetelmistä tai hyvää fyysistä kuntoa ei tarvita.

Ryhmään osallistuaksesi varaa itsellesi aika henkilökohtaiseen maksuttomaan alkutapaamiseen (30 minuuttia). Alkutapaaminen voidaan halutessasi järjestää myös etäyhteydellä.

Ryhmäkoko: max 8 osallistujaa
Hinta: 10 x 120 min yht. 370€+ 89€ (Alv. 24%), sisältää maksuttoman alkutapaamisen.

Linkki tanssi-liiketerapiaryhmän FB-tapahtumaan.

AJANVARAUKSET JA LISÄTIEDOT:
Tanssi-liiketerapeutti, FM Katri Heiskala
katri.heiskala@gmail.com,
p. 041 313 43 88

Tarjolla myös tanssi-liiketerapian yksilöterapia-aikoja Lapinlahden Lähteellä keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin! <3 Vapaita aikoja voi kysellä sähköpostitse.

Jaa tapahtuma
Lisää kalenteriin

€370.00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Varaukset

€370.00