Lapinlahden Lähde

Työhuoneet

ETÄTYÖPISTEITÄ JA PIDEMPIAIKAISIA TYÖTILOJA

ETÄTYÖPISTEITÄ JA PIDEMPIAIKAISIA TYÖTILOJA

Lapinlahden Lähteellä, osoite Lapinlahdenpolku 8, on tarjolla työtiloja pidempiaikaiseen käyttöön sekä etätyöpisteitä lyhyempiaikaiseen käyttöön.

Päärakennus, 3. krs: 20 -30 neliön tiloja. Hinta/m²: 26,00 € (sis. alv. 24 %)

Kysy lisää info@lapinlahdenlahde.fi

Lapinlahden Lähde Oy vuokraa työhuoneita sairaala-alueen päärakennuksessa, Venetsia-talossa ja vanhassa terapiatalossa. Lapinlahden Lähteen vuokralaisina on mm. sosiaalisia yhdistyksiä, käsityöläisiä, taiteilijoita, sekä mielen ja kehon terapeutteja.

Vuokralaisemme ovat osa monipuolista yhteisöämme, sen tapahtumia ja palveluita. Kulttuurihistoriallinen miljöö vanhoine puistoineen ja uimarantoineen tarjoaa mahdollisuuksia myös virkistäytymiseen työn ohella. Lounaspaikkoja talossa ovat Kahvila Lähde (lounaskeitot ti–to klo 11–14) ja Suomen ensimmäinen hävikkiruokaravintola Loop. Lapinlahden Lähde sijaitsee aivan Helsingin keskustan tuntumassa ja Lähin metroasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Ruoholahdessa.

Historiallisen sairaalarakennuksen huoneet ovat erikokoisia, pääosin vuokrahuoneet ovat 10–20 neliötä. Vuokralaisen etuihin kuuluu työtilan lisäksi muiden muassa mahdollisuus käyttää Lapinlahden tapahtumatiloja edulliseen vuokralaishintaan tai jopa veloituksetta omiin tilaisuuksiin.

Neliöhinnat

Päärakennus

Huoneet 1. ja 2. kerroksessa 28,00 €/neliö (hinnat sisältävät arvonlisäveron)
Huoneet 3. kerroksessa 26,00 €/neliö (hinnat sisältävät arvonlisäveron)

Venetsia-rakennus

22,00 € (hinta sisältää arvonlisäveron)
Neliöhinta määräytyy tilan kunnon ja sijainnin mukaan.

Tiedustelut:  info@lapinlahdenlahde.fi

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.