Lapinlahden Lähde

Työhuoneet

Lapinlahden Lähde Oy vuokraa työhuoneita sairaala-alueen päärakennuksessa, Venetsia-talossa ja vanhassa terapiatalossa. Lapinlahden Lähteen vuokralaisina on mm. sosiaalisia yhdistyksiä, käsityöläisiä, taitelijoita, sekä mielen ja kehon terapeutteja.

Vuokralaisemme ovat osa monipuolista yhteisöämme, sen tapahtumia ja palveluita. Kulttuurihistoriallinen miljöö vanhoine puistoineen ja uimarantoineen tarjoaa mahdollisuuksia myös virkistäytymiseen työn ohella. Lounaspaikkoja talossa ovat Kahvila Lähde (lounaskeitot ti-to klo 11-14) ja Suomen ensimmäinen hävikkiruokaravintola Loop. Lapinlahden Lähde sijaitsee aivan Helsingin keskustan tuntumassa ja Lähin metroasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Ruoholahdessa.

Historiallisen sairaalarakennuksen huoneet ovat erikokoisia, pääosin vuokrahuoneet ovat 10-20 neliötä. Vuokralaisen etuihin kuuluu muun muassa ilmainen mobiilinetti ja tulostusmahdollisuus, sekä oikeus käyttää yleisötiloja veloituksetta omiin tilaisuuksiin mahdollisuuksien mukaan.

Neliöhinnat

Päärakennus

Kunnostettu huone 27,02 €
Kunnostamaton huone 25,26 € (hinnat sisältävät arvonlisäveron)

Venetsia-talo

21,43 € (hinta sisältää arvonlisäveron)
Neliöhinta määräytyy tilan kunnon ja sijainnin mukaan.

Tiedustelut:  info@lapinlahdenlahde.fi

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.