Skip to main content

Kahvila Lähde

  • Maanantai – Perjantai
    11:00 – 17:00
  • Lauantai – Sunnuntai
    11:00 – 17:00

Kahvila tarjoaa tuoreita leivonnaisia, vegaanisia keittolounaita ja taidenäyttelyitä. Kahvilassa on myös työpaikkoja mielenterveyskuntoutujille ja pitkään työelämästä poissaolleille.

Yhteystiedot

Kahvila Lähde on kodikas kahvila ja Lapinlahden Lähteen sydän. Tule nauttimaan herkullisia lounaskeittoja, piiraita ja kakkuja, paikan päällä leivottua pullaa, voileipiä ja raikkaita juomia. Samalla voit ihailla taidenäyttelyitä ja tavata ystäviä tai uusia tuttavia. Kahvilalla on myös valoisa terassi.

Kahvila Lähteen keitot ovat useimmiten vegaanisia, ja myös muille erityisruokavalioille on vaihtoehtoja. Koiratkin ovat tervetulleita Lapinlahden Lähteelle!

Kahvilan yhteydessä on Mental Museum, ja voit ostaa Lapinlahti-tuotteita ja tukea toimintaamme. Kahvila Lähdettä pyörittää Pro Lapinlahden Tuki Oy, ja tuotoilla tuetaan kahvilan toimintaa ja Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n toimintaa. Kahvilassa on usein töissä harjoittelijoita ja mielenterveyskuntoutujia.

Kahvilaan pääset etupihan portilta katsottuna vasemmanpuoleisesta ovesta. Tervetuloa nauttimaan!

Viikon lounas

Viikko 26

24.–28.6.2024

Keittolounaan hinta arkisin 8,90 €, viikonloppuisin 9,90 €

Ma – punajuuri-kookoskeitto V, G

Ti – varhaiskaali-vihapullakeitto V, G

Ke – kesäkurpitsa-tuorejuustokeitto V, G

To – tuorehernekeitto ja savutofua V, G

Pe – tom kha -keitto V, G

Catering

Kokoukset, ryhmälounaat, yksityistilaisuudet.

Järjestäessäsi tilaisuutesi Lapinlahden Lähteellä tilaa ammattimainen tarjoilu Kahvila Lähteeltä.

Catering-tilaukset ja -tiedustelut:

[email protected]
+358 40 7548249

kahvila lähde
Kahvila Lähteen sydämen asia on työllistää ihmisiä kaikilta elämänaloilta.

Kahvila Lähde tarjoaa turvallisen työpaikan – mielenterveyshaasteista toipuville, opiskelijoille, vapaaehtoisille, uutta alkua kaipaaville pitkäaikaistyöttömille ja muille, jotka inspiroituvat kahvilaympäristöstä.

Kun vierailija käy kahvilla luonamme, hän samalla tukee moninaista työllistymistoimintaa ja koko yhteisöämme. Luomme yhdessä paikan, jossa kunnioitetaan kaikkia tasavertaisesti, tarjotaan uusia elämyksiä ja opitaan.

kahvila-lahde-harjoitelija