Skip to main content
Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n

MIITTI

MIITTI järjestää hyvinvointia ja mielenterveyttä tukevia ryhmiä, kursseja, työpajoja ja tapahtumia. Rakastamme musiikkia, tanssia, ruokaa, keskusteluita, kieliä, tarinoita, taidetta, liikkumista, kulttuureita ja erilaisia mielipiteitä. Työskentelemme tasa-arvon, monimuotoisuuden ja inhimillisen yhteyden puolesta. Uskomme, että ihmisten välinen vuorovaikutus on avain ennakkoluulojen murtamiseen.

Toimintamme on maksutonta ja kaikille avointa, toivotamme lämpimästi tervetulleeksi myös Suomeen vasta muuttaneet, jotka eivät ehkä ole vielä löytäneet täältä ystäviä ja tekemistä. Porukkamme on kansainvälistä ja suuri osa toiminnasta on englanniksi. Suomellakin kyllä pärjää, koska autamme toisiamme ja tärkeintä on yhdessä tekeminen.

Pysyt parhaiten ajan tasalla seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa. Kaikki toiminta on maksutonta ja mukaan voi tulla ympäri vuoden, huomaathan että osa ryhmistä vaatii ennakkoilmoittautumisen rajoitetun osallistujamäärän vuoksi.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa ideasi. Löydät meidän toimiston Lapinlahden Lähteen Tallipääty -tilasta, olemme useimmiten paikalla maanantaista keskiviikkoon klo 10-16.

MIITTI on osa Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n toimintaa

MIITTI logo

MIITTI = Monikulttuurisuus, Ihmisyys, Ilo, Toiminnallisuus, Turvallisuus ja Innovaatio)

Arvomme

  • Työskentelemme avoimesti luokittelematta ketään.
  • Rakastamme musiikkia, tanssia, ruokaa, keskusteluita, kieliä, taidetta, kanssakäymistä, liikkumista, kulttuureita, erilaisia mielipiteitä, hymyjä, toiveita, unelmia, ihmisiä, Lapinlahtea ja Suomea.
  • Pyrimme viestimään toisillemme helpoilla ja kätevillä tavoilla eri kanavien kautta.

Ilmaistapahtumia

Mielestämme onnellisuuden on oltava ilmaista, joten tapahtumiimme onkin vapaa pääsy.

Tapahtumissamme hymyilemme, nauramme, voimme hyvin, opimme, tapaamme uusia ihmisiä ja saamme uusia ystäviä. Työskentelemme tasa-arvon, monimuotoisuuden ja inhimillisen yhteisyyden puolesta. Uskomme, että ihmisten välinen vuorovaikutus on avain ennakkoluulojen murtamiseen.

Meetup logo
Käytämme paikkavaraussysteeminä Meetupia.

Yhteyshenkilöt

Alaa Altamimi

Alaa Altamimi

Koordinaattori
Ihmisia lähteellä amjad sher

Amjad Sher

Koordinaattori

Julia Valkonen- Moisei

Maija Mustajoki

Koordinaattori

Meleena Mailand

Viestintä ja Markkinointi

Meidän somekanavamme

MIITTI:n tulevat tapahtumat

Meidän infopisteemme

Lapinlahden Lähde alueet

MIITTI

Infopiste “Tallipääty” on avoinna ke–pe klo 12–17.
Sisäänkäynti etupihan kautta.
Tule moikkaamaan ja tutustumaan toimintaamme Lapinlahden päärakennuksen eteläsiiven Tallipäätyyn, josta löydät MIITTI-hankkeen henkilökuntaa.

Heiltä saa tietoa muun muassa hankkeen palveluista ja tulevista tapahtumista.
Onko sinulla ideoita?

Osallistu ja vaikuta!

Kävijänä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa toiminnan sisältöön. Teemme mielellämme yhteistyötä eri oppilaitosten, järjestöjen, yritysten tai kaupungin toimijoiden kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä!

miitti logo with hand