Lapinlahden Lähde

Lähteen Sauna

1880-luvulla valmistunut saunarakennus on ollut henkilökunnan ja potilaiden käytössä. Saatavilla olevan tiedon mukaan se on Helsingin vanhin edelleen toimiva sauna, joka on avoinna yleisölle. Meren ranta ja sairaalapuiston upea miljöö tarjoavat ainutlaatuisen saunakokemuksen kaupungin keskellä. Uimarantaan saunalta on matkaa alle 100 metriä. Saunan lauteille mahtuu kymmenen saunojaa kerrallaan. Huomaathan, että saunan pukuhuone on yhteinen kaikille käyttäjille. Pukuhuoneessa on hiustenkuivain.

Saunakonseptimme elää ja kehittyy kaiken aikaa.

Lapinlahden-lahde-sauna1-1
Eteinen
Lapinlahden-lahde-sauna1
Eteinen
Lapinlahden-lahde-sauna1-2
Suihkutilat

Yleinen sauna

Saunavuorot:

HUOM! Energiakriisistä ja saunan vähäisestä käyttöasteesta johtuen joudumme valitettavasti lähiaikoina supistamaan yleisten vuorojen tarjontaa entisestään. Vakituiset päivävuorot loppuvat toistaiseksi lokakuun lopussa, ensimmäinen peruttu yleinen vuoro on siis 1.11. Pyrimme kuitenkin satunnaisesti järjestämään korvaavia yleisiä vuoroja henkilöstöresurssiemme puitteissa. Mahdollisista yleisistä vuoroista tiedotetaan Facebook-sivuillamme.

Jäljellä olevat 10 käyntikerran kortit hyvitetään tapauskohtaisesti alkaen 1.11.2022. Ota yhteyttä hyvityksestä sähköpostitse osoitteeseen varaukset.kahvila@lapinlahdenlahde.fi

Erillisistä ilta- ja viikonloppuvuoroista tiedotetaan Lähteen saunan Facebook-sivulla.

Yleinen vuoro maksetaan Kahvila Lähteelle.

Hinnat:

Perushinnat:

  • Saunavuoro 9,50 €.
  • Kymmenen käyntikerran kortti 80 €.

Alennusryhmät (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset):

  • Saunavuoro 6,00 €.
  • Kymmenen käyntikerran kortti 45 €.

Lisäpalvelut:

  • Pyyhevuokra 5 €/kpl.

Tapahtuma- ja erityissaunavuorot, mahdolliset viikonloppujen yleiset vuorot ja iltasaunat 12 €. (Huom! Kymmenen käyntikerran kortti ei käy näihin.)

Tilaussauna

Varaustilanne

Tilaussaunavuorot varataan tällä lomakkeella, näet linkistä myös varauskalenterin. Huomioikaa varausta tehdessänne, että saunavuorojen väliin on jätettävä tunnin väli tilojen siivoukselle ja desinfioinnille.

Sauna on vuokrattavissa yksityiskäyttöön klo 13–22 välisenä aikana. Otamme pääsääntöisesti yhden tilausvuoron per päivä, toisesta vuorosta voidaan neuvotella. Toiseen vuoroon lisätään hintaan siivouskustannus alkaen 50 €.

Hinnat

  • Kahden tunnin tilaussauna 115 €.
  • Kolmen tunnin tilaussauna 150 €
  • Lisätunnit 50 €/tunti.
  • Pyyhevuokra 5 €/kpl.

Tilaussauna maksetaan Kahvila Lähteelle ma–pe klo 11–16 ja la–su klo 12–16. Maksu tulisi suorittaa pankkikortilla tai luottokortilla. Maksuton saunavarauksen peruutus on tehtävä vähintään 2 viikkoa ennen saunavarauksen alkua. Pidämme oikeuden muutoksiin, jotka aiheutuvat meistä riippumattomista syistä.

Maksu ja avaimen nouto varauspäivänä Kahvila Lähteeltä, kahvilan aukioloaikana.
Lisätietoja osoitteesta kahvila@lapinlahdenlahde.fi