Lapinlahden Lähde

Lähteen Sauna

1880-luvulla valmistunut saunarakennus on ollut henkilökunnan ja potilaiden käytössä. Saatavilla olevan tiedon mukaan se on Helsingin vanhin edelleen toimiva sauna, joka on avoinna yleisölle. Meren ranta ja sairaalapuiston upea miljöö tarjoavat ainutlaatuisen saunakokemuksen kaupungin keskellä. Uimarantaan saunalta on matkaa alle 100 metriä. Saunakonseptimme elää ja kehittyy kaiken aikaa.

Saunan lauteille mahtuu kymmenen saunojaa kerrallaan. Huomaathan, että saunan pukuhuone on yhteinen kaikille käyttäjille. Pukuhuoneessa on hiustenkuivain.

Yleinen sauna

HUOM! YLEISET SAUNAVUOROT OVAT PERUTTU TOISTAISEKSI! SAUNAN VOI KUITENKIN VARATA YKSITYISKÄYTTÖÖN.

  • MIEHET hinta 7 € / 3,50 €
  • SEKAVUORO hinta 10 € / 7 €
  • NAISET hinta 7€ / 3,50 €

Pyyhevuokra 5 €/kpl
Eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat -50 %

Yleinen vuoro maksetaan Kahvila Lähteelle, josta saat saunalipun. Lippu palautetaan saunomisen jälkeen kahvilaan.

Tilaussauna

Sauna on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Tilaussaunavuorot varataan tällä lomakkeella. Otamme pääsääntöisesti yhden tilausvuoron per päivä, toisesta vuorosta voidaan neuvotella. Toiseen vuoroon lisätään hintaan aukioloaukojen ulkopuolella alkavista saunoista siivouskustannus alkaen 50 € 14.9.2020 varatuissa vuoroissa.

Hinnat

  • Kahden tunnin tilaussauna 115 €
  • Lisätunnit 50 € /tunti
  • Pyyhevuokra 5 €/kpl

Tilaussauna maksetaan Kahvila Lähteelle ma–pe klo 11–16 ja la–su klo 12–16. Maksu tulisi suorittaa pankkikortilla tai luottokortilla. Maksuton saunavarauksen peruutus on tehtävä vähintään 2 viikkoa ennen saunavarauksen alkua. Pidämme oikeuden muutoksiin, jotka aiheutuvat meistä riippumattomista syistä.

Maksu ja avaimen nouto varauspäivänä Kahvila Lähteeltä, kahvilan aukioloaikana.
Lisätietoja osoitteesta kahvila@lapinlahdenlahde.fi