Skip to main content

Lapinlahden Lähteen Kokoustilat

Järjestä kokouksesi meillä!
Lapinlahden Lähde Pylvässali

Lapinlahden Lähde: Hyvinvointi, kestävä kehitys ja liiketoiminnan huippuosaaminen kohtaavat.

Etsitkö kokouspaikkaa, joka ei vain sijaitse kätevästi Lapinlahden keskustan tuntumassa, vaan myös vastaa arvojasi?

Lapinlahden Lähde on kohteesi inspiroiviin yritystapahtumiin, hyvinvointiin keskittyviin kokemuksiin, huippuluokan ateriapalveluihin ja vahvaan sitoutumiseen sosiaaliseen vastuuseen.

Hyvinvointia tiimisi menestykseen

Ymmärrämme, että tiimisi tuottavuus ja luovuus kukoistavat tasapainoisessa ympäristössä. Lapinlahden Lähde tarjoaa seesteisen pakopaikan kaupungin kaaoksesta ja luo täydelliset puitteet hyvinvointia edistäville yritystapahtumille. Mukautuvat tilamme työpajoista tiiminrakennustilaisuuksiin antavat tiimillesi mahdollisuuden kukoistaa.

Sosiaalinen vastuu ytimessämme

Me Lapinlahden Lähteellä emme vain puhu sosiaalisesta vastuusta, vaan elämme sitä. Toimimme aktiivisesti paikallisyhteisön kanssa, tuemme ympäristöystävällisiä aloitteita ja pyrimme vaikuttamaan myönteisesti edistämällä henkistä hyvinvointia, taidetta ja kulttuuria. Tulomme sijoitetaan uudelleen keskuksemme ylläpitoon ja erilaisista taustoista tulevien ihmisten työllistämiseen.

Rauhoittavat ja luonto ympäröivät kokoustilat

Pakene tavallisesta kokoushuoneesta ja syleile poikkeuksellista. Kokoustilamme kylpevät luonnonvalossa ja ovat Lapinlahden luonnon ympäröimiä. Ole yhteydessä tiimisi kanssa inspiroivassa ympäristössä, joka kannustaa tuoreisiin ideoihin ja avoimeen vuoropuheluun.

Räätälöityjä hyvinvointiaktiviteetteja ja tarjoiluja

Tehosta tapahtumaasi erilaisilla hyvinvointiaktiviteeteilla, joita yhteisön jäsenemme tarjoavat. Olipa kyse joogatunneista, mindfulness-työpajoista tai ohjatuista luontoretkistä, voimme kuratoida ohjelman, joka virkistää tiimiänne ja edistää harmonista työ- ja yksityiselämän tasapainoa. Ateriapalvelumme tarjoaa Kahvila Lähde, joka tarjoaa erilaisia paketteja sisältäen aamiaisen, lounaan, kahvin ja makeat herkut.

Pellavahuone

Esteetön pääsy, Fläppitaulu, Keittiö, Wc

Pellavahuone

Esteetön pääsy, Fläppitaulu, Keittiö, Wc
Pellavahuone on Lapinlahden Lähteen Venetsia-talon uusin tapahtumatila, jolla on rikas menneisyys. Tämä entinen pesulatila on nyt avattu kaikille avoimeksi tapahtumatilaksi osana elinvoimaista taiteiden, kulttuurin ja mielen hyvinvoinnin keskustamme. Tilassa on yksinkertainen ja valoisa tunnelma – puhtaat valkoiset seinät kohtaavat korkean katon luoden näin näyttämön mielikuvituksellesi. Huone on muunneltavissa tarpeidesi mukaan, ja sinne voidaan helposti sijoittaa […]

Sininen huone

Astiasto, Fläppitaulu, Jääkaappi / Pakastin, Videotykki, Wc

Sininen huone

Astiasto, Fläppitaulu, Jääkaappi / Pakastin, Videotykki, Wc
Sininen huone on tunnelmallinen ja valoisa kokous- ja juhlatila merellisen Venetsia-talon toisessa kerroksessa. Isoista ikkunoista avautuu huikaiseva merinäköala ja tässä hyvin erityisessä tilassa pääset todella irtautumaan arjesta ja kaupungin kiireestä. Tila sopii kokousten, kurssien, työpajojen, joogan tai pienten juhlien järjestämiseen enintään 20 hengelle. Tilassa on kalustuksena kaksi pöytää, tuolit 13 hengelle sekä sohvaryhmä. Tilassa on […]

Pylvässali

Fläppitaulu, Parveke, Piano, Videotykki, Wc

Pylvässali

Fläppitaulu, Parveke, Piano, Videotykki, Wc
Valoisa ja avara Pylvässali sijaitsee Lapinlahden päärakennuksen kolmannessa kerroksessa ja sieltä voi palaverin tai juhlien lomassa ihastella hienoa näkymää Lapinlahden historialliseen sairaalapuistoon. Tila sopii pienten tilaisuuksien ja kurssien järjestämiseen, enintään 20 hengelle.

Osasto5

Esteetön pääsy, Fläppitaulu, Jääkaappi / Pakastin, Keittiö, Piano, Wc, Älytelevisio

Osasto5

Esteetön pääsy, Fläppitaulu, Jääkaappi / Pakastin, Keittiö, Piano, Wc, Älytelevisio
Osasto5, joka tunnetaan myös nimellä Lounastila, on Lapinlahden sairaalan osasto viiden vanha ruokailutila. Nykyisin Osasto5:ssä onnistuvat mainiosti muun muassa palaverit ja pienet tilaisuudet. Tila on erotettavissa Lapinlahden päärakennuksen ensimmäisen kerroksen käytävästä verhoilla ja on varustettu älytelevisiolla sekä runsaalla pöytä- ja tuolitilalla.

Auditorio

Esteetön pääsy, Fläppitaulu, Piano, Videotykki, Älytelevisio

Auditorio

Esteetön pääsy, Fläppitaulu, Piano, Videotykki, Älytelevisio
Auditorio on vanhan hevostallin paikalla sijaitseva ikkunallinen tila, joka tulvii luonnonvaloa ja sopii mainiosti tilaksi luennoille, koulutuksiin ja erilaisiin esityksiin. Tilassa on esitetty musiikkia, elokuvia ja teatteria. Auditorio sijaitsee päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, ja tilassa on istumapaikat 90 hengelle. Tila sijaitsee Kahvila Lähteen yhteydessä. Ikkunoissa on sähköiset pimennysverhot. Tilaan pääsee tarvittaessa esteettömästi.