Lapinlahden Lähde

Helmikuun uutiskirje 2020

Lapinlahti 360 -ehdotuksen jäätyä ulos Lapinlahden alueen ideakilpailusta olemme tyrmistyksen jälkeen vielä vahvemmin tarjoamassa toimintakonseptiamme kaupungille. Jännityksellä odotamme mitä toiminnalle tulee tulevaisuudessa tapahtumaan. Jatkamme pulputusta, tapahtumia, toimintaa ja hyvän tekemistä samaan malliin. Kierrämme myös valtuustoryhmiä ja kerromme tahtotilastamme jatkaa toimintaa.

Helmikuisessa Lapinlahdessa nautitaan hämyisästä tunnelmasta, etsitään aarteita, avarrutaan luennoilla ja ihmetellään tulevaa Helsingin juhlaviikkojen klassisen musiikin Wonderfeel-festivaalia, joka saapuu Lapinlahden puistoon elokuun lopulla.

Lue uutiskirje täältä: https://mailchi.mp/lapinlahdenlahde/pulputusta-lahteelta-helmikuussa-2020

Kommentit on suljettu.