Lapinlahden Lähde

Hybriditapahtumapaketit

Oletko kiinnostunut laadukkaiden ja ammattimaisesti toteutettujen hybriditapahtumien, kuten suoratoistettujen lähetysten, järjestämisestä Lapinlahden upeassa miljöössä tai tiedätkö jonkun, joka on? Lapinlahden Lähde ja Lapinlahdessa toimivat audiovisuaalisen alan ammattilaiset tarjoavat ainutlaatuisia, poikkeuksellisen kattavia videotuotantopaketteja, jotka sisältävät tilat, jakelun, käsikirjoituksen ja cateringin – sekä ennen kaikkea kokeneiden ammattilaisten työkalut ja taidot.

Alla olevista linkeistä pääset katselemaan referenssitoteutuksiamme:

Tapahtumatuotantopaketti:

Ammattitason suoratoistolähetys yhdestä fyysisestä tilasta tai yhdeltä päälavalta useammalla staattisella kameralla sekä verkkokonferenssin toteutus. Paketti sisältää

 • yhden Lapinlahden tapahtumatilan (esim. Auditorion) tekniikoineen kokonaiseksi päiväksi (8.00–17.00)
 • 1–2 henkilöä ohjaamaan ja tuottamaan suoratoistolähetyksen sekä valvomaan sen kuvan- ja äänenlaatua kokonaiseksi päiväksi (8.00–17.00)
 • tapahtuman toteutukseen vaadittavan interaktiivinen suoratoisto- ja konferenssialustan (Käytettävä alusta tarkentuu asiakkaan tarpeiden mukaan.)
 • kuvaus-, äänitys- ja valaistustekniikat
 • tilaisuuden valmistelun, toteutuksen ja purkamisen (suunnittelupalaverit, luova työ ja sisältösuunnittelu sekä käsikirjoitus)
 • mahdollisuuden yhdistää lähetykseen ennakkoon tuotettua video-, kuva- ja äänimateriaalia
 • tilaisuuden ja sisältöjen kohtuullinen räätälöinti asiakkaan toiveiden mukaan
 • tilaisuuden ”raakatallenteet” eli videotallenteet ilman lisäeditointeja.

Lisäpalvelut:

Yksi lisähenkilö operoimaan ”tarinallisempaa”,  liikkuvaa kameraa kokonaiseksi päiväksi (8.00–17.00 + valmistautuminen ja purku).

Yksi lisähenkilö moderoimaan verkkokeskustelua kokonaiseksi päiväksi (8.00–17.00 + valmistautuminen ja purku).

Yksi lisähenkilö teknisiin tehtäviin, kuten äänen, valon tai kuvan operointiin kokonaiseksi päiväksi (8.00–17.00 + valmistautuminen ja purku).

Ennakkoon nauhoitettuja, enintään 30 minuutin mittaisia ja editoituja haastattelu- ja key-note-videoita, jotka voidaan myös tekstittää asiakkaan toimittaman käännöksen pohjalta.

Ennakkoon nauhoitettujen, enintään 30 minuutin mittaisten videoiden käännöstyöt.

Vahtimestari- ja siivouspalvelut tilantarjoajan puolesta kokonaiseksi päiväksi (8.00–17.00). Paketti sisältää

 • ovista ja lukituksista huolehtimisen tilaisuutta ennen, sen aikana ja sen jälkeen
 • tilan käyttäjien opastuksen tarvittaessa
 • siivouksen tilantarjoajan puolesta
 • koko tilaisuuden ajan käytettävissä olevan yhteyshenkilön.

Erikseen neuvoteltavat lisätuotteet ja -palvelut:

 • Ennakkoon tuotetut taiteelliset elementit suoratoistolähetyksen lomaan (esim. inserttivideot, välivideot jne.).
 • Väliohjelma tapahtumaan, kuten jooga, rentoutus, taukojumppa tai musiikkiesitys.
 • Lisäeditoinnit tapahtumatallenteisiin (esim. soundbitet, jaksotukset, koosteet jne.).
 • Jakelualustan tarjoaminen tallenteiden jakeluun.
 • Catering, kuten kahvit, virvokkeet, pikkupurtava ja lounastarjoilu.

Ota yhteyttä Lapinlahden Lähteen toimitusjohtaja Ville Pelliseen (+358 40 665 6605, ville.pellinen@lapinlahdenlahde.fi), me rakennamme teille sopivan paketin!


Tilausehdot:

Laskutus: Tarjottava kokonaisuus laskutetaan yhdessä erässä tapahtuman jälkeen maksuehdolla seitsemän (7) päivää netto. Tarvittaessa myös etukäteislaskutus onnistuu.

Mahdolliset lisäpalvelut ja erityistarpeet: Kaikista mahdollisista lisäpalveluista (ks. tuote- ja palvelulistaus yllä) ja esimerkiksi talotekniikan ja rakennuksen rakenteiden huomiointia vaativista erityistarpeista sovitaan erikseen.

Tilan kunto ja lukitus: Asiakas sitoutuu jättämään tapahtumatilan vuokra-ajan jälkeen vähintään yhtä hyvään kuntoon kuin sen saadessaan sekä lukitsee käyttämänsä sisä- ja ulko-ovet rakennuksesta poistuessaan (paitsi, jos on sovittu erillisistä vahtimestari- ja siivouspalveluista).

Peruutusehdot: Varauksen voi perua veloituksetta 14 vuorokautta ennen tilaisuutta. Alle 14 vrk. ennen varausta tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % tilavarauksen hinnasta. Alle 3 vrk. ennen varausta tehdystä peruutuksesta veloitamme 100 % tilavarauksen hinnasta. Samat peruutusehdot koskevat myös yksittäisiä tuotteita ja palveluita, jos niitä toteutetaan eri aikoina.

Muuta: Asiakas vastaa tapahtumatilassa vuokra-aikana tapahtuvasta toiminnasta ja turvallisuudesta – muun muassa, mutta tähän rajoittumatta, toiminnan turvallisuudesta, kuten koronarajoitusten ja tilojen kunnossa pitämisen huomioimisesta.