Skip to main content

Ihmisiä Lähteellä” – Lauri Pajari

Ihmisiä Lähteellä Lauri Pajari

Lauri työskentelee Ilmarisella (keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen). Ilmarisen 60-vuotisjuhlavuotena yrityksen työntekijöillä on mahdollisuus olla yhtenä työpäivänä vapaaehtoistyössä. Ilmarinen on valinnut yhdeksi vapaaehtoistyön kohteeksi Mieli ry:n, jonka kautta Laurikin ohjautui Lapinlahteen.
Laurin päivä Lapinlahdessa alkoi tutustumisella sekä ympäristöön että toimintaan.
“Pian huomasinkin olevani työn touhussa varastoa järjestämässä. Sitten pieni breikki lounastauolla kesäisessä ja kauniissa Lapinlahden ympäristössä. Iltapäivällä päivystin Venetsia-rakennuksen luontokeskuksella. Päivään kuului monenlaisia kohtaamisia niin harjoittelijoiden, työntekijöiden kuin vierailijoiden kanssa. Luontokeskuksessa kävi mm. iäkäs rouva, joka muisteli aikaa, jolloin hänen omaisensa oli Lapinlahdessa potilaana.”

Lauri tarttui heti Ilmarisen tarjoamaan vapaaehtoistyön mahdollisuuteen koska pitää sitä erittäin tärkeänä.
“Lapinlahden miljöö on hieno, ja vapaaehtoistyö täällä on mukavaa vaihtelua ja irrottautumista vaativasta päivätyöstäni. Päivä oli erinomainen kokemus ja mukavaa vaihtelua normaaliin arkeen.


Lapinlahden Lähde

Kulttuurin, mielen hyvinvoinnin ja pienyrittäjyyden keskus Lapinlahden entisessä psykiatrisessa sairaalassa Helsingissä. Olemme turvallisempi, yhdenvertainen tila ja tuomitsemme kaiken syrjinnän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *