Skip to main content

Aleksis Kiven juhlatila ja salonki

  • Lapinlahden Lähde Aleksis Kiven Juhlatila
  • Lapinlahden Lähde Aleksis Kiven juhlatila
    Lapinlahden Lähde Aleksis Kiven juhlatila
  • Lapinlahden lähde Aleksis kiven juhlatila
    Lapinlahden lähde Aleksis kiven juhlatila
  • Dada's Deli catering Aleksis Kiven juhlatila
    Dada’s Deli catering Aleksis Kiven juhlatila

Aleksis Kiven juhlatila ja salonki – Käytettävissä iltaisin ja viikonloppuisin.

Aleksis Kiven juhlatila ja salonki on valoisa sairaalakäytävä ja päiväsali kauniilla vanhoilla ikkunoilla. Tila sopii hyvin juhliin ja erilaisiin esityksiin, mm. häihin, syntymäpäivä- ja ylioppilasjuhliin. Nimensä mukaisesti käytävän päässä sijaitsee myös Aleksis Kiven huone, jossa Aleksis Kiveä hoidettiin 1870-luvun alussa. Aleksis Kiven juhlatila sopii istuvaan illalliseen enintään noin 50 hengelle ja cocktail-tyyppiseen tilaisuuteen enintään 70 hengelle mutta toimii hyvin myös pienemmälle ryhmälle. Tila on käytettävissä iltaisin klo 16 eteenpäin ja viikonloppuisin.

Tilan vuokraan kuuluu tarjoiluastiasto. Catering- ja kahvilapalveluja tarjoaa samassa talossa sijaitseva Kahvila Lähde. Asiakas voi myös tuoda oman cateringin tilaisuuteensa. Alkoholijuomat asiakas hankkii itse.

Myös oheisohjelmaa, kuten joogaohjauksia sekä opastettuja kierroksia, järjestetään. Opastetut kierrokset voivat käsitellä sairaalan ja psykiatrian historiaa, entisiä Lapinlahden sairaalan potilaita tai sairaalan puistoa.

 

Yhteystiedot

Tilaisuus

Lisäpalvelut:

Normaali tilavaraus ei sisällä siivousta, vaan ilman tilattua lisäpalvelua tilan käyttäjä vastaa itse loppusiivouksesta. Kaikki hinnat sisältävät Alv 24%.

Lisäpalvelut (siivous)
Lisäpalvelut (kahvila)
Lisäpalvelut (ohjelma)
Lisäpalvelut (kokous)