Lapinlahden Lähde

Työhuoneet

ETÄTYÖPISTEITÄ JA PIDEMPIAIKAISIA TYÖTILOJA

ETÄTYÖPISTEITÄ JA PIDEMPIAIKAISIA TYÖTILOJA

Lapinlahden Lähteellä, osoite Lapinlahdenpolku 8, on tarjolla työtiloja pidempiaikaiseen käyttöön sekä etätyöpisteitä lyhyempiaikaiseen käyttöön.

Kysy lisää info@lapinlahdenlahde.fi

Lapinlahden Lähde Oy vuokraa työhuoneita sairaala-alueen päärakennuksessa, Venetsia-talossa, vanhassa terapiatalossa ja Huoltorakennuksesta. Lapinlahden Lähteen vuokralaisina on mm. sosiaalisia yhdistyksiä, pienyrittäjiä, käsityöläisiä, taiteilijoita, sekä mielen ja kehon terapeutteja.

Vuokralaisemme ovat osa monipuolista yhteisöämme, sen tapahtumia ja palveluita. Kulttuurihistoriallinen miljöö vanhoine puistoineen ja uimarantoineen tarjoaa mahdollisuuksia myös virkistäytymiseen työn ohella. Talon lounaspaikkana toimii Kahvila Lähde (lounaskeitot ma–pe klo 11–15). Lapinlahden Lähde sijaitsee aivan Helsingin keskustan tuntumassa ja lähin metroasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Ruoholahdessa.

Historiallisen sairaalarakennuksen ensimmäisen, toisen ja kolmannen kerroksen huoneet ovat erikokoisia, pääosin vuokrahuoneet ovat 10–20 neliötä. Vuokralaisen etuihin kuuluu työtilan lisäksi muiden muassa mahdollisuus käyttää Lapinlahden tapahtumatiloja edulliseen vuokralaishintaan tai jopa veloituksetta omiin tilaisuuksiin.

Neliöhinta

28,98 €/m² (hinta sisältää arvonlisäveron)

Tiedustelut:  info@lapinlahdenlahde.fi

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.