Skip to main content

Lapinlahden yrittäjäverkosto on muodostettu, tervetuloa mukaan!

Kuvassa luennoimassa Kirsi Kankaanpää ja Esko Valkeala Lounais-Helsingin Yrittäjistä.

Lapinlahdessa on suuri joukko erilaisia ihmisiä ja toimijoita. Yhden ison ryhmän muodostavat erilaiset yrittäjät. Joukko on moninainen – mukaan mahtuu muun muassa luovan alan freelancereita, kahvilayrittäjiä, terapia- ja hyvinvointialan yrittäjiä sekä äänikirjakustantamo. Muotojakin on useita: kevytyrittäjiä, yhteiskunnallisia yrittäjiä, osakeyhtiöitä, toiminimiyrittäjiä ja osuuskunnan kautta toimivia yrittäjiä. Lista on pitkä ja moninainen kuin koko Lapinlahti!

Tiistai 12.9. oli tärkeä päivä, sillä ensimmäistä kertaa Lapinlahden yrittäjäyhteisö kutsuttiin kunnolla kokoon. Venetsia-talon Sinisessä Huoneessa oli lämmin ja innostunut tunnelma, kun ihmiset puhua porisivat ja tutustuivat toisiinsa. Toiset ovat olleet Lapinlahden “alkuajoista” asti paikalla ja tunsivat muita, kun taas osa on vasta aloittanut toimintansa Lapparilla.

Illan aikana saimme kuulla Lapinlahden oman yrittäjän Satu Pihlajan esityksen sekä case-esimerkin sateenkaarimatkailun pioneerilta Hannu Medinalta. Lisäksi isona vetoapuna koko tapahtuman järjestämisessä ovat toimineet Helsingin Yrittäjät – Lounais-Helsingin paikallisyhdistyksen Kirsi Kankaanpää ja Esko Valkeala, jotka pitivät tilaisuudessa oman esityksensä. He tulevat myös jatkossa sparraamaan Lapinlahden yrittäjien mentorointiryhmää.

Kuvassa on Hannu Medina kertomassa sateenkaarimatkailun mahdollisuuksista Lapinlahdessa.
Hannu Medina kertoo sateenkaarimatkailun mahdollisuuksista Lapinlahdessa.

Ilta oli erittäin onnistunut, ja kaikki olivat samaa mieltä siitä, että yhteisen asian parissa kokoontumista on tärkeää jatkaa. Uusia tapahtumia ja tapaamisia on luvassa siis jatkossakin. Tällä hetkellä keräämme sähköpostilistaa, telegram-ryhmää sekä listaa heistä, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan aktiivisempaan mentorointiryhmään.

Mikäli toimit Lapinlahdessa, olet jollain tavalla yrittäjätoimintaan suuntautunut (ei tarvitse olla virallinen yrittäjä) ja olet kiinnostunut liittymään mukaan, ota yhteyttä: [email protected] (huom. työskentelen osa-aikaisesti, enkä välttämättä pysty vastaamaan heti). Mikäli mielit ensimmäiseen mentorointiryhmään, ilmoittauduthan 15.10. mennessä. 

Kiitos kaikille mukana olijoille. Yritetään yhdessä edelleen! 

Teksti ja kuvat: Annina Loimu, Siru Valleala

Kuvassa: keskustelemassa Anne Himberg, Siru Valleala, Jennifer Ramirez, Susanna Partio
Rento meininki ja hyvä yhteys auttavat uuden ideoinnissa. Kuvassa: Anne Himberg, Siru Valleala, Jennifer Ramirez, Susanna Partio
Kuvassa Lapinlahden yrittäjiä yrittäjäillan luentoa kuuntelemassa.
Lapinlahden yrittäjäilta herätti paljon kiinnostusta.

Lapinlahden Lähde

Kulttuurin, mielen hyvinvoinnin ja pienyrittäjyyden keskus Lapinlahden entisessä psykiatrisessa sairaalassa Helsingissä. Olemme turvallisempi, yhdenvertainen tila ja tuomitsemme kaiken syrjinnän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *