Skip to main content
Harrastukset ja ajanviete

Metsätuokio

metsätuokio logo

Metsätuokio

Lapinlahdenpolku 8, 00180, Helsinki
Metsätuokio Oy on luontopalveluita tarjoava yritys joka toiminut Lapinlahden sairaalan “yhteisössä” vuodesta 2017. Tarjoamme elämyspalveluita niin maalla kuin merelläkin. Toimimme pääosin Lapinlahden sairaalasta käsin, mutta tarjoamme myös palveluita läheisissä luontokohteissa, kuten Nuuksiossa ja Kirkkonummella sekä tietysti merellä Helsinki – Kirkkonummen alue. Melonta vuokraamo tulee olemaan auki kesän ajan aina kun säät sen sallii. Helpoiten varmistat kuitenkin asian soittamalla meille suoraan tai lähettämällä spostia.

Palveluiden esittely

 • Ohjatut melonnat

  Ruoka: -Valmistamme ruokaa 10 – 100 hlö:lle. Käytämme tuoreita aineksia, poimimme keväisin ja alkukesästä villiyrttejä mukaan joukkoon. – Pizza buffet 5 – 20 hlö – Nuotioruokaa: Savukalaa, loimulohta, paahdettuja juureksia, salaattia, grilliruokaa asiakkaan toiveiden mukaan.
 • TYHY-päivät/tapahtumat

  Räätälöimme asiakkaan kanssa sopivan ohjelman. käyttäen apunamme teatteri-alan ammattilaisia, joogaohjaajia, taideopettajia, muusikkoja.
 • Huutomies

  Huutotyöpajassa puretaan paineita ja pidetään hauskaa äänenkäytön, improvisaatioharjoiteiden ja performansien avulla, Kesto 1,5h-2,5h.
 • Lyhyt opastus villiyrtteihin

  Ohjaamme villiyrttien turvalliseen keräämiseen, teemme pienen poimintaretken Lapinlahden puistossa sekä maistelemme villiyrtti ruokia. Kesto 2h.