Skip to main content

Tule vapaaehtoiseksi Hyvän Mielen Tukijaksi Lapinlahden Lähteelle!

Hyvän Mielen Tukija -peruskoulutus järjestetään ensimmäistä kertaa Lapinlahdessa keväällä 2021. Koulutuksen kesto on 35 tuntia, ja se sisältää lähiopetuksen, ennakko- ja välitehtävät ja harjoittelun. Koulutuksesta vastaa Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry yhdessä MIELI ry:n kanssa. Tukitoiminta tarjoaa kuuntelevaa keskusteluapua erilaisiin elämäntilanteisiin, esim. yksinäisyyteen liittyen. Lisätietoa löytää täältä. Tukijana saat iloa auttamisesta ja mahdollisuuden olla osallisena vapaaehtoisverkostossamme, jossa on tarjolla myös laadukkaita jatkokoulutuksia ja säännöllistä työnohjausta.

Voit hakea koulutukseen, jos olet täysi-ikäinen, oma elämäsi on tasapainossa ja haluat toimia kuuntelijana. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus sitoutua pitempiin tukisuhteisiin. Hyvän Mielen Tukijoiden Peruskoulutus toteutetaan Lapinlahdessa kahtena lauantaina 13.3.2021 klo 10–17, 17.4. klo 10–17 ja torstaina 6.5. klo 16.30–20. Osoite on Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki.

Mikäli korona-tilanne ei mahdollista lähiopetusta, opiskelemme etänä Teamsin kautta. Koulutus on maksuton, ja siihen otetaan 10 henkilöä, jotka valitaan haastattelujen kautta. Haastattelut järjestetään Lapinlahdessa viikoilla 7 ja 8.

Hae koulutukseen viimeistään 10.2. lyhyellä, vapaamuotoisella sähköpostilla (katja.liuksiala@lapinlahdenlahde.fi – otsikko TUKIHENKILÖ), jossa kerrot hieman itsestäsi ja motivaatiostasi toiminnan suhteen.

Ilmoittaudu mukaan, sinua tarvitaan!
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry
Katja Liuksiala
Toimintakoordinaattori
P. 040-668 3328
katja.liuksiala@lapinlahdenlahde.fi

”Tukihenkilönä toimiminen on ollut erittäin antoisaa. Se on avartanut näköalojani ja auttanut minua kasvamaan ihmisenä.” – Vapaaehtoinen tukihenkilö


Lapinlahden Lähde

Taiteiden, kulttuurin, mielen hyvinvoinnin ja pienyrittäjyyden keskus Lapinlahden entisessä mielisairaalassa Helsingissä.