Lapinlahden Lähde

Vapaaehtoistoiminta

Tervetuloa vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoisena voit olla mukana luomassa Lapinlahden Lähteestä kaikille avointa kulttuurin ja hyvinvoinnin kohtaamispaikkaa. Tule osaksi innostavaa yhteisöämme – voit olla mukana monessa. Lapinlahden Lähteen vapaaehtoistoimintaa järjestää Pro Lapinlahti mielenterveysseura.

Jaa hyvinvointia kulttuurin ja liikunnan parissa

Kohtaa ihmisiä ja järjestä hyvän mielen tuokioita tai perusta toimintaryhmä taiteen, kulttuurin tai liikunnan parissa. Voit toimia myös näyttelyvahtina Galleriassa tai Mental Museumissa. Lähteellä toimii myös taide- ja käsityömyymälä sekä kirpputori, joiden toimintaan voit osallistua.

Tule talkoo-, remontti- tai keittiöavuksi

Tule mukaan hyvän mielen porukkaan. Rakenna, roudaa, leivo taikka auta kahvilassa, kunnossapidossa ja somistuksessa. Osallistu talkoisiin ja tapahtumajärjestelyihin tai saunamajurin tehtäviin. Saat uusia ystäviä ja mieluisaa tekemistä toiveittesi mukaan. Toimit käytännön tehtävissä, tärkeässä roolissa.

Vaikuta viestimällä

Someta, kuvaa, bloggaa, ota kantaa tai kirjoita. Kohtaa ihmisiä tapahtumissa ja kerro mielen hyvinvoinnin vahvistamisesta. Voit hyödyntää taitojasi ja mielenkiintosi kohteita, kokeilla ja oppia uutta. Vaikutat tärkeän asian puolesta.

Ideoi ja kehitä uutta

Onko sinulla ideaa, jonka haluaisit toteuttaa Lapinlahden Lähteellä, tai taito, josta uskot olevan meille hyötyä? Olemme avoimia uudelle. Lähteen arjessa on monta tehtävää, jotka odottavat tekijäänsä ja itsensä keksijää. Tule käymään ja juttelemaan!

Tue toimintaamme

Tarjoa apua markkinointiin, ohjelmaa tapahtumiimme tai jaa ammatillista osaamistasi. Liity Pro Lapinlahti mielenterveysseuran jäseneksi. Voit antaa myös taloudellista tukea tai jäsenetuja. Pienikin apu on arvokasta.

Tule mukaan!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ottamalla yhteyttä vapaaehtoistyön suunnittelija Katja Liuksialaan, niin jutellaan, mikä voisi olla juuri sinun roolisi Lähteen lämminhenkisessä ja innostavassa yhteisössä. Lapinlahden Lähteelle myönnettiin Helsingin kaupungin vapaaehtoistyön kannustuspalkinto 2016.

Tietosuojaseloste