Skip to main content

Apulaispormestarin, MIELI Suomen Mielenterveys ry:n, Lapinlahti-yhteisön ja päihde- ja mielenterveysjärjestöjen edustajien tapaaminen Lapinlahdessa 8.12.2021

Helsingin kaupungin apulaispormestari Daniel Sazonov (kok.) vieraili keskiviikkona 8.12. Lapinlahdessa, jossa hän osallistui Mieli Suomen Mielenterveys ry:n, Lapinlahti-yhteisön ja lukuisten päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tapaamiseen. Kuulimme tilaisuuden aluksi Lapinlahden Lähteen toimitusjohtaja Ville Pellisen katsauksen Lapinlahti-yhteisön toimintaan ja tulevaisuuteen. Sen jälkeen kuulimme Mieli ry:n kriisitoimintojen johtaja Outi Ruishalmeelta katsauksen Helsingin avustusta saaviin päihde- ja mielenterveysjärjestöihin. Heidän jälkeensä apulaispormestari Sazonov kertoi Helsingin Sote-uudistuksesta, kaupunkistrategiasta ja tavoitteista, kuten laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluiden turvaamisesta ja niiden rahoituksesta.

Kiitämme osallistujia ja puhujia mielenkiintoisista puheista ja kommenteista!


Lapinlahden Lähde

Kulttuurin, mielen hyvinvoinnin ja pienyrittäjyyden keskus Lapinlahden entisessä psykiatrisessa sairaalassa Helsingissä. Olemme turvallisempi, yhdenvertainen tila ja tuomitsemme kaiken syrjinnän.