Skip to main content

Tule kehittämään tulevaisuuden Lapinlahtea!

Järjestämme syksyn 2020 aikana kaksi kattavaa keskustelutilaisuutta sekä työpajoja, joissa lähestytään Lapinlahden tulevaisuutta eri näkökulmien kautta. Ensimmäinen seminaari on keskiviikkona 14.10. Syksyn päätöstilaisuudesta 30.11. tulee syksyn mittaan lisätietoa. Katso lisätiedot https://lapinlahti.info/

Koronatilanteesta riippuen ja järjestämme tilaisuudet joko täysin virtuaalisena tai hybridinä.


Tulevaisuuden Lapinlahti seminaari
Ke 14.10.2020 klo 13–17 – Lapinlahden auditorio

Tilaisuudessa tarkastellaan Lapinlahden alueen tulevaisuutta yhteiskehittämisen, sosiaalisen kestävyyden ja kaupunkisuunnittelun näkökulmista. Kysymme mm. Mitä tarkoitetaan sosiaalisesti kestävällä kaupunkisuunnittelulla: Miten kehitetään Lapinlahden sairaala-alueen kokonaisuutta sosiaalisesti kestävällä tavalla ja alueen kulttuurihistoriallisia sekä maisemallisia arvoja huomioiden niin että kaupunkilaisten ja alan asiantuntijoiden ääni kuuluu ja huomioidaan suunnittelussa?

Seminaariin voi osallistua paikan päällä (max 25 ilmoittautumista) sekä striimin kautta. Toivomme ilmoittautumista kumpaankin tästä linkistä.

Katso tapahtuman kattava ohjelma ja lisätiedot!


Lapinlahden tulevaisuus verkkokysely 14.10.-5.11.

Miten Lapinlahtea kehitetään kaikkien kaupunkilaisten olohuoneena?
Mitä lisäarvoa Lapinlahti kaupungille tuottaa?

Keräämme tietoa alueen nykytoiminnan merkityksestä ja toiveita Lapinlahden tulevaisuudesta. Kyselyn aineistoa hyödynnetään nykytoiminnan kehittämiseen ja Tulevaisuuden Lapinlahti – osallisuushankkeen raporttiin, joka luovutetaan marraskuun lopussa Lapinlahden tulevaisuutta selvittävälle Helsingin kaupungin asettamalle selvityshenkilölle.

Kyselyn toteuttaa Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry osana syksyllä 2020 järjestettävää prosessia, jonka tarkoitus on mahdollistaa kaupunkilaisten osallisuus Lapinlahtea koskevassa päätöksenteossa.

Verkkokysely aukeaa 14.10. osoitteessa https://lapinlahti.info/


Lapinlahden Lähde

Kulttuurin, mielen hyvinvoinnin ja pienyrittäjyyden keskus Lapinlahden entisessä psykiatrisessa sairaalassa Helsingissä. Olemme turvallisempi, yhdenvertainen tila ja tuomitsemme kaiken syrjinnän.