Skip to main content

Valo-tila

 • Missä:
  Google Maps
  Valo-tila 2krs. Lapinlahden Lähde
 • Hinta:
  Muu
  Ota yhteyttä. Helsingin kaupungin rahoittama tila veloituksettomaan Asukastila-toimintaan
 • Istumapaikat:
  Maks.
  35 henk.
 • Kalusto:
  Parveke
Kuvassa on Valo-tila, etualalla on pöytä ja tuoleja, taeempana sohva ja televisio. Oikealla on kirjahylly.
Valotilan parveke
Valotilan parveke

Valo-tila on päärakennuksen eteläsiiven toisessa kerroksessa oleva avara, valoisa tila, jossa on kaksi huonetta, joihin mahtuu yhteensä 35–40 henkilöä. Ikkunoista on upea näkymä Lapinlahden puistomiljööseen. Valo-tilassa on paljon säännöllistä ryhmätoimintaa ja mm. soittimia. Tila on muokattavissa säännöllisen toiminnan ehdoilla.

Asukastilat ovat osa Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n kaikille kaupunkilaisille avointa toimintaa Lapinlahden Lähteellä. Asukastilamme on tarkoitettu pääsääntöisesti yleishyödyllisille yhdistyksille ja yksityishenkilöille, jotka järjestävät kaikille avointa ja maksutonta toimintaa, mutta vuokraamme tiloja myös yrityksille ja muille tahoille. Vuokrauksen ehtona on, että tilaa käytetään kaupunkilaisten hyvinvointia, kulttuuria rikastuttavaan, luontoyhteyttä ja kohtaamista edistävään toimintaan.

Helsingin kaupunki on myöntänyt Pro Lapinlahti mielenterveysseuralle asukasosallisuusavustuksen. Avointa toimintaa tukee lisäksi STEA.

Yhteystiedot

Tilaisuus

Lisäpalvelut:

Normaali tilavaraus ei sisällä siivousta, vaan ilman tilattua lisäpalvelua tilan käyttäjä vastaa itse loppusiivouksesta. Kaikki hinnat sisältävät Alv 24%.

Lisäpalvelut (siivous)
Lisäpalvelut (kahvila)
Lisäpalvelut (ohjelma)
Lisäpalvelut (kokous)