Skip to main content

Wanha labra

  • Kuvassa on Wanha labra, etualla on tuoleja ympyrässä.
  • Kuvassa on Wanha labra, jossa ei ole huonekaluja.
    Kuvassa on Wanha labra, jossa ei ole huonekaluja.

Wanha labra sijaitsee Lapinlahden päärakennuksessa, aivan Kahvila Lähteen yläpuolella, toisessa kerroksessa. Ikkunoista on näkymät etupihalle ja puistoon. Huoneeseen mahtuu 30–35 henkilöä. Tilassa on käytettävissä kahvinkeitin, vedenkeitin, kuppeja sekä näppärät klaffipöydät ja -tuolit. Tila sopii erityisen hyvin esimerkiksi tanssiharjoituksiin ja muuhun tyhjää tilaa vaativaan toimintaan.

Asukastilat ovat osa Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n kaikille kaupunkilaisille avointa toimintaa Lapinlahden Lähteellä. Asukastilamme on tarkoitettu pääsääntöisesti yleishyödyllisille yhdistyksille ja yksityishenkilöille, jotka järjestävät kaikille avointa ja maksutonta toimintaa, mutta vuokraamme tiloja myös yrityksille ja muille tahoille. Vuokrauksen ehtona on, että tilaa käytetään kaupunkilaisten hyvinvointia, kulttuuria rikastuttavaan, luontoyhteyttä ja kohtaamista edistävään toimintaan.

Helsingin kaupunki on myöntänyt Pro Lapinlahti mielenterveysseuralle asukasosallisuus avustuksen. Avointa toimintaa tukee lisäksi STEA.

 

Yhteystiedot

Tilaisuus

Lisäpalvelut:

Normaali tilavaraus ei sisällä siivousta, vaan ilman tilattua lisäpalvelua tilan käyttäjä vastaa itse loppusiivouksesta. Kaikki hinnat sisältävät Alv 24%.

Lisäpalvelut (siivous)
Lisäpalvelut (kahvila)
Lisäpalvelut (ohjelma)
Lisäpalvelut (kokous)