Skip to main content

Hyviä uutisia: Pro Lapinlahti mielenterveysseuran MIITTI-toiminnalle on myönnetty STEA-rahoitus!

Meillä on hyviä uutisia! Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n MIITTI-toiminta on saanut myönteisen AK-avustuspäätöksen Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:lta. 

MIITTI keskittyy hyvinvoinnin ja arkisten mielenterveystaitojen vahvistamiseen sekä yksinäisyyden vähentämiseen. 

Toimintamme on suunnattu erityisesti maahanmuuttajille ja turvapaikanhakijoille, mutta toivotamme lämpimästi tervetulleiksi myös Suomessa syntyneet ja täällä jo pidempään asuneet! Erilaisten ihmisten kohtaaminen ja ennakkoluulojen murtaminen ovat MIITTI-yhteisölle tärkeitä arvoja.  

MIITTI-porukassamme uskomme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja järjestämme aktiviteetteja, jotka liittyvät luovuuteen, fyysiseen terveyteen ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen. 

Olitpa kiinnostunut meditaatiosta, joogasta, saunomisesta, taidepajoista, kielen oppimisesta tai sosiaalisista tapahtumista, kuten Friends Without Borders ja Story Sharing Cafe -kohtaamistapahtumista, löydät varmasti jotain itsellesi. 

Viikottaisten ryhmien lisäksi järjestämme vuosittain mielenterveyden ensiapukursseja ja vertaisryhmiä.  

Kaikki toiminta on osallistujille maksutonta ja pääasiassa vapaaehtoisten ohjaamaa.  

Pysyt parhaiten ajan tasalla tapahtumistamme seuraamalla kanaviamme:

Facebook Miitti

Instagram Miitti

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Teksti: Julia Valkonen-Moisei, MIITTI


Lapinlahden Lähde

Kulttuurin, mielen hyvinvoinnin ja pienyrittäjyyden keskus Lapinlahden entisessä psykiatrisessa sairaalassa Helsingissä. Olemme turvallisempi, yhdenvertainen tila ja tuomitsemme kaiken syrjinnän.