Skip to main content

Lapinlahden Lähde Oy esillä Love Me Do -messuilla 1.10.

Lapinlahden Lähde Oy on mukana Love Me Do -messuilla Kaapelitehtaalla lauantaina 1.10. Löydät meidät osastolta B6. Tervetuloa juttelemaan kanssamme ja tutustumaan tarjontaamme!

Lapinlahden Lähde on yhteiskunnallinen yritys, joka ylläpitää ja kehittää taiteiden, kulttuurin ja mielen hyvinvoinnin keskuksen toimintoja Lapinlahden entisessä psykiatrisessa sairaalassa Helsingissä. Meiltä voitte vuokrata erilaisia tapahtumatiloja häihinne sekä muihin juhliinne ja tilaisuuksiinne. Kaikki vuokratuottomme käytetään Lapinlahden taide-, kulttuuri-, mielenterveys-, työllistämis- ja kulttuuriperintötyöhön. Järjestämällä tilaisuutesi Lapinlahdessa teet siis samalla yhteiskunnallista hyvää!

Nähdään messuilla!

@lovemedofi #lovemedofi #lovemedo2022 #häämessut #suomensuurimmathäämessut #häätapahtuma #häämessut2022 #häät2022 #häät2023


Lapinlahden Lähde

Kulttuurin, mielen hyvinvoinnin ja pienyrittäjyyden keskus Lapinlahden entisessä psykiatrisessa sairaalassa Helsingissä. Olemme turvallisempi, yhdenvertainen tila ja tuomitsemme kaiken syrjinnän.