Lapinlahden Lähteen palvelut

Kahvila Lähde
Lähteen omia palveluja ovat esimerkiksi kotoisa Kahvila Lähde. Kahvila on avoinna arkisin klo 11–16 ja la-su 12-16, tarjolla on makeita ja suolaisia kahvilaherkkuja.

Käytävägalleria
Kahvilan takana toimii matalan kynnyksen näyttelytila Käytävägalleria, jossa taiteen harrastajat, opiskelijat ja ammattilaiset esittelevät töitään kuukausittain vaihtuvissa näyttelyissä.

Galleria Lapinlahti
Lähteen 2. kerroksessa toimii isompi näyttelytila Galleria Lapinlahti.

Lähteen Sauna
Sauna lämpiää säännöllisesti ja toimii myös tilaussaunana.

Lähteen Puoti ja Lähteen Patina
Piharakennuksessa toimivat hurmaavat Lähteen Puoti ja Lähteen Patina.

Tilauspalvelut

Tarjoamme erilaisille työyhteisöille tiloja koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Niiden oheisohjelmana voidaan tilauksesta järjestää esimerkiksi mindfulness- tai joogatunteja sekä erilaisia kulttuurikierroksia ainutlaatuisessa sairaalamiljöössä ja upeassa Lapinlahden sairaalapuistossa.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta.

Historiakierrokset

Järjestämme tilauksesta erilaisia historiakierroksia ainutlaatuisessa sairaalamiljöössä ja upeassa Lapinlahden sairaalapuistossa. Opastukset voivat vaihdellen liittyä niin psykiatrian historiaan, luontoon kuin Lapinlahden sairaalan historiaan ja puutarhaan.

Muut tapahtumat ja tilaisuudet

Lähteellä järjestetään viikoittain runsaasti tapahtumia. Kesäisin tapahtumat leviävät myös upeaan puistoon. Tapahtumista löytyy ajankohtaista tietoa Lähteen Facebook-sivuilta ja Tapahtumat-sivulta.

Tilaisuuksia varten kehitämme ja pilotoimme Lapinlahden Lähteellä jatkuvasti uudenlaisia mielen hyvinvointia edistäviä palveluja.  Suunnittelemme Lähteen musiikkitarjontaa ja yhteistyötä esiintyjien kanssa, joten voit saada tapahtumaasi elävää musiikkia! Otamme myös mielellämme ehdotuksia vastaan.

Lapinlahden Lähteen arkea pääset seuraamaan myös sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #lapinlahdenlähde.
Facebook, Twitter, Instagram

Lapinlahden Lähde, Lapinlahdentie 8, 00180 Helsinki