Skip to main content

Avoin tila

  • Lapinlahden Lähde Avoin Tila
  • Avoin tila galleria
    Avoin tila galleria
  • Lapinlahden Lähde Avoin Tila
    Lapinlahden Lähde Avoin Tila

Avoin tila sijaitsee Venetsia-talossa, joka on upea tiilitalo Lapinlahden rannassa. Tilan ikkunoista näkyvät merimaisemat ja rannan kävelytie. Avoimeen tilaa mahtuu yhteensä 35–40 henkilöä, ja huoneen takana on pieni keittiö, jossa voi keittää kahvia ja teetä. Tila toimii hyvin pienempien ryhmien kokoontumiseen ja pienten tapahtumien järjestämiseen. Sinne on mahdollista päästä pyörätuolilla, mutta talon wc on pieni.

Asukastilat ovat osa Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n kaikille kaupunkilaisille avointa toimintaa Lapinlahden Lähteellä. Asukastilamme on tarkoitettu pääsääntöisesti yleishyödyllisille yhdistyksille ja yksityishenkilöille, jotka järjestävät kaikille avointa ja maksutonta toimintaa, mutta vuokraamme tiloja myös yrityksille ja muille tahoille. Vuokrauksen ehtona on, että tilaa käytetään kaupunkilaisten hyvinvointia, kulttuuria rikastuttavaan, luontoyhteyttä ja kohtaamista edistävään toimintaan.

Helsingin kaupunki on myöntänyt Pro Lapinlahti mielenterveysseuralle asukasosallisuus avustuksen. Avointa toimintaa tukee lisäksi STEA.

Yhteystiedot

Tilaisuus

Lisäpalvelut:

Normaali tilavaraus ei sisällä siivousta, vaan ilman tilattua lisäpalvelua tilan käyttäjä vastaa itse loppusiivouksesta. Kaikki hinnat sisältävät Alv 24%.

Lisäpalvelut (siivous)
Lisäpalvelut (kahvila)
Lisäpalvelut (ohjelma)
Lisäpalvelut (kokous)