Skip to main content

PRO LAPINLAHTI MIELENTERVEYSSEURA HAKEE VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry on Lapinlahden Lähteen avoimessa taiteen, kulttuurin ja mielen hyvinvoinnin keskuksessa toimiva yhdistys. Yhdistys vaalii alueen kulttuurihistoriallisia arvoja sekä vastaa uudenlaista kaupunkikulttuuria edustavan Lapinlahden Lähteen avoimesta toiminnasta. Yhdistyksen arvot ovat moninaisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus ja yhdistys tukee osatyökykyisten työllistymistä tarjoamalla turvallisen oppimisympäristön työelämävalmiuksien vahvistamiselle.

Etsimme nyt viestintäasiantuntijaa johtamaan ja kehittämään yhdistyksen viestintää.

Viestintäasiantuntijana vastaat yhdistyksen ulkoisesta viestinnästä sekä vaikuttajaviestinnästä ja teet tiiviistä yhteistyötä Lapinlahden toimijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Olet vastuussa yhdistyksen viestinnän strategisesta kehittämisestä sekä viestinnän vaikuttavuuden seurannasta ja arvioinnista. Tuotat tiedotteita ja lausuntoja sekä sisältöä sosiaalisen mediaan ja verkkosivuille.

Olet tärkeässä tehtävässä johtamassa monimuotoista viestintätiimiämme sekä ohjaamassa harjoittelijoita. Lisäksi tuet muita työntekijöitämme viestintään liittyvissä työtehtävissä.


Toivomme sinulta:


• Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• Erinomaisia työyhteisötaitoja ja kokemusta prosessien ja toimintatapojen kehittämisestä

• Aktiivista, innostavaa ja tavoitteellista työotetta

• Ajantasaisten viestinnän työkalujen ja tarvittavien IT-taitojen hallintaa

• Saavutettavan viestinnän osaamista
• Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä mielenterveyden, osallisuuden ja uudenlaisen kaupunkikulttuurin edistämisessä. Meillä on lämminhenkinen ja innostava työyhteisö ja lisäksi toimimme Helsingin kauneimmassa miljöössä Lapinlahden vanhalla sairaala-alueella.


Tehtävä täytetään 1.9 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen sekä yhdistyksen palkkarakenteen mukainen. Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen 6 kk koeajalla. Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme lähettämään sähköpostitse viimeistään 27.6.2023 osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Nonni Mäkikärki 19.6 klo 8-12 ja klo 14-20 puhelimitse 0400450065. Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse [email protected].

Haastattelut toteutetaan 30.6.2023


Lapinlahden Lähde

Kulttuurin, mielen hyvinvoinnin ja pienyrittäjyyden keskus Lapinlahden entisessä psykiatrisessa sairaalassa Helsingissä. Olemme turvallisempi, yhdenvertainen tila ja tuomitsemme kaiken syrjinnän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *