Kahvila Lähde

Kahvila Lähde

Kahvila Lähde on kotoisa kohtaamisia ja herkkuja tarjoava kahvila Lapinlahden Lähteellä, Lapinlahden entisessä sairaalassa Helsingin keskustan tuntumassa. Kaunista rakennusta ympäröi upea, yleisölle avoin puisto.

Kahvilassa voit nauttia hyvällä omalla tunnolla herkkuja ja tehdä pieniä ostoksia. Valitsemme tarjolle tuotteita, jotka lisäävät sosiaalista osallisuutta. Kahvilan tuotto ohjautuu Lapinlahden Lähteen kehittämiseen.

Koko ajan kehittyvä Kahvila Lähde on Lapinlahden Lähteen sydän. Kahvilaan pääset sairaalan etupihan portilta katsottuna vasemmanpuoleisesta ovesta. Sen kautta pääset kulkemaan myös Käytävägalleriaan ja 2. kerroksen Galleria Lapinlahteen.

Kahvilan tarjoilut kehittyvät jatkuvasti, mutta paikan päällä tehtyjä huumaavasti tuoksuvia korvapuusteja on tarjolla päivittäin.

Myös koirat ovat tervetulleita Kahvila Lähteelle.

Aukioloajat

Kahvilan uudet aukioloajat 10.4.18 alkaen:

Kahvila on kiinni toistaiseksi maanantaisin. Tiistaista perjantaihin kahvila on auki klo 11-17. Viikonloppuisin kahvila on auki klo 12-16.  Lounasta on tarjolla arkisin klo 11-15.

Kahvila on kiinni 1.5. ja 10.5.

Kahvila palvelee myös Lapinlahden Lähteen tapahtumien aikana.

Aukioloaikojen mahdolliset muutokset voit tarkistaa kahvilan Facebook-sivuilta www.facebook.com/kahvilalahde.

Lounas

Arkipäivisin Kahvila Lähteellä on tarjolla myös lounas klo 11–15. Lounaaseen kuuluu kasvispainotteinen keitto, tuore leipä ja levitteet sekä kahvi tai tee.


Viikon lounaslistan löydät myös kahvilan Facebook-sivuilta www.facebook.com/kahvilalahde.

Pöytä- ja tarjoiluvaraukset

kahvila(at)lapinlahdenlahde.fi
040 178 3454
Kahvila Lähde Facebookissa

Tervetuloa kokemaan Lapinlahden Lähteen tunnelma!

Kahvila Lähde / Lapinlahden Lähde
Lapinlahdenpolku 8 D, 00180 Helsinki